Alle actuele Aardbeien aanbiedingen met de hoogste kortingen voor jou geselecteerd (1 aanbiedingen)

Op zoek naar aardbeien in de aanbieding? Aardbeien zijn gezond en heel lekker. Voor veel mensen zijn aardbeien hun favoriet. Aardbeien zitten vol antioxidanten zoals vitamine C en anthocyaan. Anthocyaan geeft aardbeien de mooie rode kleur. Antioxidanten zijn goed voor het lichaam. Antioxidanten kunnen vrije radicalen voorkomen of vernietigen. Dit maakt aardbeien zo gezond.

Aardbeien aanbiedingen
Aanbiedingen laden..
Jumbo aanbieding
3 voor € 6,00
Jumbo Jumbo Aardbeien Ontkroond 130g aanbieding
★★★★★
★★★★★
€6,87
€6,00 Je bespaart €0,87

Aardbeien in de supermarkt

Geniet van lekkere aardbeien met de aardbeien aanbiedingen van de Nederlandse supermarkten zoals de Albert Heijn, Jumbo, Aldi en Lidl. In de zomermaanden vind je lekkere Hollandse aardbeien terug in de supermarkt. Aardbeien zijn seizoensgebonden producten. Het aardbeienseizoen waarbij de aardbeien uit de grond worden gekweekt loopt van de maanden juni tot en met september. Aardbeien kunnen het hele jaar gekweekt worden wanneer de aardbeien worden geteeld in een kas. In de maanden juni tot september zijn de aardbeien het lekkerst.


Aardbeien buiten Nederland

Een aardbei is eigenlijk geen fruit. Botanisch gezien is het fruit van de aardbei een schijnvrucht. De aardbei is het gezwollen sappige en gekleurde weefsel van de bloembodem. De werkelijke vruchten zijn de kleine zaadjes die te zien zijn aan de buitenkant van de aardbei. De aardbei werd in de Romeinse literatuur al genoemd. Zij spraken over de aardbei als een vrucht voor medicinaal gebruik. Vanaf de 14e eeuw werden aardbeien uit het wild aangeplant in tuinen. In die tijd werden aardbeienplanten gebruikt voor de sier. De aardbei zoals wij die kennen is ongeveer 200 jaar oud. In de 17e en 18e eeuw zijn twee soorten aardbeien uit Noord en Zuid-Amerika ingevoerd. De aardbeien die in Californië geteeld werden waren erg hard. De aardbeien die in Europa werden geteeld waren iets zachter. Deze aardbeisoorten werden met elkaar gekruist om de aardbeien die wij kennen te creëren. Tegenwoordig zijn er veel landen die aardbeien produceren. De landen China en Amerika zijn de landen die de meeste aardbeien telen. 

Top 10 Aardbeien aanbiedingen

1
Jumbo Jumbo Aardbeien Ontkroond 130g €6,87
€6,00
Je bespaart €0,87