Alle actuele Airpods Black Friday aanbiedingen voor Black Friday 2022 met kortingen tot [11%] (2 aanbiedingen)

De Airpods van Apple zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, maar ook draadloos. Deze Airpods van Apple voorkomen dat je elke keer weer opnieuw je oortjes uit de knoop moet halen. De Airpods worden tijdens Black Friday aangeboden met extra kortingen, waardoor je altijd een van de beste draadloze oortjes op zak hebt. Deze draadloze oortjes van Apple kunnen makkelijk worden gekoppeld aan je smartphone, maar werken het beste met een iPhone. Kies de beste deals tijdens de Black Friday kortingen.

Aanbiedingen laden..
€279,00
€249,00 Je bespaart €30,00
Bol.com aanbieding
Bol.com Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case aanbieding
★★★★★
★★★★★
1699 reviews
De reviews die je ziet zijn gecombineerd van Bol.com.
€199,99
€179,95 Je bespaart €20,04

Zijn Airpods Black Friday aanbiedingen echt goedkoper op Black Friday?

Je wil natuurlijk weten wat nu de beste Airpods Black Friday aanbiedingen op Black Friday zijn. Een Airpods Black Friday met korting op Black Friday is niet echt altijd een goede deals. Sterker nog, sommige zijn helemaal geen deals. Wij laten zien wat de echte Airpods Black Friday aanbiedingen zijn en sorteren op de hoogste kortingen en beste deals. Wel zo makkelijk!

Wat zijn de beste, echte Airpods Black Friday deals op Black Friday?

Hieronder vind je de vijf beste, echte Airpods Black Friday deals van Black Friday. Dit zijn Airpods Black Friday aanbiedingen die de laagste prijs ooit hebben bij deze winkels. De top vijf baseren we op hoe hoog de korting is, hoe populair de Airpods Black Friday is en hoe goed de reviews zijn.
  • Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case - korting van [10%] bij Bol.com

Apple Airpods Black Friday deals

De Airpods zijn een stuk prijziger dan de andere draadloze oortjes die tegen een ‘normale’ prijs worden verkocht. De kortingen tijdens Black Friday zorgen ervoor dat je de prijsverschillen ten opzichte van de normale oortjes of andere merken meer zullen meevallen. Black Friday deals zorgen ervoor dat je van een hele scherpe korting op deze fijne Apple Airpods kunt profiteren. De Airpods worden geleverd in verschillende edities, de eerste variant is de ‘normale’ Airpod. Apple levert op dit moment ook de Apple Airpods 2 en de Apple Airpods Pro.

Deals Airpods tijdens Black Friday

De Airpods van Apple zorgen ervoor dat een keer opladen goed is voor 5 uur luistertijd en 3 uur gesprekstijd. Het opladen van deze Airpods gaat vrij snel, zo is vijftien minuten goed voor 3 uur luistertijd. De Airpods van Apple zijn gemakkelijk te verbinden dankzij de bluetooth van je telefoon. De Airpods zullen zeer goed geprijsd zijn tijdens deze Black Friday deals, waardoor je een hoogwaardige korting zult ontvangen op deze draadloze oortjes

Top 10 Airpods Black Friday aanbiedingen

1
Bol.com Apple AirPods 2 - met draadloos oplaadbare case 4.6 / 5 €199,99
€179,95
Je bespaart €20,04

Populaire Airpods Black Friday categorieēn