Alle actuele Space scooter aanbiedingen met de hoogste kortingen voor jou geselecteerd (1 aanbiedingen)

De Space Scooter is de aller stoerste step van dit moment. Dankzij de voetenplank kan jij je voortbewegen gemakkelijk voortbewegen. Beweeg de voetenplank van voor en naar achteren om te beginnen met steppen. De Space Scooter is een echte blikvanger voor alle coole jongens en meisjes. De Space Scooter levert een heerlijke vrijetijdsbesteding voor kinderen vanaf 8 jaar. Zorg ervoor dat kids weer gaan bewegen in de buitenlucht met de Space Scooter en neem de Space Scooter gemakkelijk mee, deze zijn immers vaak inklapbaar. De Space Scooter is sneller en leuker dan de originele step.

Space scooter aanbiedingen
Aanbiedingen laden..
Bol.com aanbieding
Bol.com Space Scooter X590 tot 115 kg - Step aanbieding
★★★★★
★★★★★
15 reviews
€179,00
€161,10 Je bespaart €17,90

Space Scooter (step) aanbiedingen

De Space Scooters zijn er in verschillende varianten, de 4 t/m 7 jaar en de 8+. Daarnaast worden de Space Scooters ook in verschillende kleuren geleverd, waaronder wit, roze, zwart en blauw. De verschillende varianten en kleuren zijn regelmatig in de aanbieding. Met kortingen die op kunnen lopen tot 30% zet je een goede stap richting een nieuwe Space Scooter voor één van je kids. De Space Scooters worden aangedreven met uniek Pump & Go systeem.

Aanbiedingen Space Scooter X360 & X580

De X360 is geschikt voor de leeftijd 4 t/m 7 jaar en de X580 vanaf 8 jaar en t/m 115 kg. De Space Scooters zijn uitermate geschikt voor de dagelijkse oefeningen. Ga op de Space Scooter naar school en wees de blikvanger van het schoolplein. Met bovenstaande aanbiedingen kan je een mooie korting scoren op deze Space Scooters, die ervoor zorgen dat je kinderen op een leuke manier blijven bewegen. 

Top 10 Space scooter aanbiedingen

1
Bol.com Space Scooter X590 tot 115 kg - Step 4.5 / 5 €179,00
€161,10
Je bespaart €17,90