Alle actuele Luchtbed aanbiedingen met de hoogste kortingen voor jou geselecteerd (5 aanbiedingen)

Alle luchtbed aanbiedingen in één overzicht bekijken? Een luchtbed is een praktisch ding: wanneer je hem niet gebruikt, laat je de lucht eruit lopen en berg je het overblijvende kleine pakketje makkelijk op. En heb je hem wel nodig? Dan is het luchtbed binnen de kortste keren klaar voor gebruik. Het is dan ook een item dat bijna iedereen wel in huis heeft. Op een gegeven moment is het dan tijd voor vervanging. Als het materiaal wat ouder wordt kunnen er makkelijker gaatjes ontstaan, en niets is vervelender dan slapen op een leeggelopen luchtbed! Beter is het om dat moment te voorkomen en op tijd op zoek te gaan naar vervanging. Dit overzicht met aanbiedingen zal zeker helpen bij het maken van de juiste keus. Wil je bijvoorbeeld een luchtbed 1 persoons, of toch een luchtbed 2 persoons? Of een luchtbed met pomp, of alleen een los luchtbed? Je kunt in de aanbiedingen zoeken op diverse specificaties, waardoor je simpel kunt vergelijken.

Luchtbed aanbiedingen
Aanbiedingen laden..
Lidl-shop aanbieding
Lidl-shop HIGH PEAK Luchtmatras Comfort Plus aanbieding
4.1
★★★★★
★★★★★
91 reviews   Uitleg
4.1 op basis van 91 reviews
X
Hoe verzamelen we reviews?

Wij verzamelen het gemiddelde reviewcijfer van de partner waar het product wordt verkocht. We updaten het reviewcijfer net als onze prijzen meerdere keren per dag.

Volledig reviewbeleid.

€39,95
€25,99 Je bespaart €13,96
Bekijk aanbieding
Vergelijk 3 winkels
Blokker aanbieding
Blokker Happy People luchtbed 15-persoons 200 x 130 x 8 cm rood/blauw aanbieding

★★★★★
★★★★★
€108,99
€104,30 Je bespaart €4,69
 
€39,00
€35,44 Je bespaart €3,56
Bekijk aanbieding
Vergelijk 4 winkels
€45,99
€44,33 Je bespaart €1,66
Bekijk aanbieding
Vergelijk 3 winkels
Praxis aanbieding
Praxis Kopu® schaduwdoek montageset Nylon koord RVS aanbieding

★★★★★
★★★★★
€39,95
€29,96 Je bespaart €9,99
 
Luchtbed aanbiedingen

Elektrisch luchtbed of opblaas luchtbed?

Het ouderwetse opblaas luchtbed is meestal de goedkoopste optie, dus dat is een belangrijk voordeel. Een nadeel kan zijn dat je het bed zelf moet opblazen, eventueel met een voetpomp. Dat kost tijd en energie. Wil je het liever wat gemakkelijker, dan kun je ook kiezen voor een elektrisch luchtbed of een luchtbed dat zelf opblaasbaar is. Sommige matjes kun je gewoon uitrollen, waarna de mat automatisch lucht opzuigt. Dit zijn vaak lichtgewicht luchtbedden, die je ook nog eens klein kunt oprollen. Handig voor op reis dus. Zo’n matrasje kan eventueel mee in de handbagage en is ook ideaal voor op wandel- of fietsvakantie. Gebruik je het luchtbed vooral thuis, bijvoorbeeld als logeerbed? Dan is het beste luchtbed vaak een matras dat echt comfortabel ligt. Om die reden vind je in het overzicht met aanbiedingen luchtbedden van verschillende formaten.

Waar kun je het beste luchtbed kopen?

Als het om luchtbedden gaat zijn er bekendere en minder bekende merken. Zo kun je kiezen voor een Intex luchtbed 2 persoons of 1 persoons. Ook het Bestway luchtbed wordt relatief veel verkocht. Maar wanneer het gaat om luchtbedden kun je ook prima kiezen voor minder bekende merken, die je ook in het overzicht met aanbiedingen kunt vinden. Een luxe luchtbed van een onbekend merk kan ook heerlijk liggen. Of je nu kiest voor een luchtbed van 180x200, of voor een luchtbed van 120x200. Bekijk ook zeker eens het materiaal waarvan de luchtbedden zijn gemaakt. Binnenshuis kun je prima luchtbedden gebruiken die zijn gemaakt van PVC, met daaroverheen een laagje van textiel. Luchtbedden voor outdoor gelegenheden hebben meestal geen textiel laagje, maar een laagje van vinyl. Vinyl is namelijk steviger en duurzamer. Daarnaast isoleert vinyl beter en dat is tijdens koude nachten buiten wel zo prettig. Tegenwoordig zijn er zelfs inflatable luchtbedden met een dons laagje. Die zijn toch licht van gewicht, maar wel heerlijk warm. Zo is er voor iedere situatie een ideaal luchtbed te vinden!

Top 10 Luchtbed aanbiedingen

1
Lidl-shop HIGH PEAK Luchtmatras Comfort Plus €39,95
€25,99
Je bespaart €13,96
2
Blokker Pavillo zelfopblazend luchtbed Mondor 180 x 50 x 25 cm groen €39,00
€35,44
Je bespaart €3,56
3
Blokker Intex luchtbed Pillow Rest Kingsize 183 cm donkerblauw €45,99
€44,33
Je bespaart €1,66
4
Blokker Happy People luchtbed 15-persoons 200 x 130 x 8 cm rood/blauw €108,99
€104,30
Je bespaart €4,69
5
Praxis Kopu® schaduwdoek montageset Nylon koord RVS €39,95
€29,96
Je bespaart €9,99