Mobiele airco aanbiedingen

Vind je het in de zomer te warm in het huis en ben je daarom van plan om een mobiele airco aan te schaffen? Mobiele airco’s vind je tegenwoordig in verschillende types en formaten afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Het voordeel van een mobiele airco is dat je het toestel kunt verplaatsen naar de ruimte waar je die wilt. Merken zoals Bestron, AEG, Domo en Rowenta hebben allemaal een assortiment met elk hun specifieke kenmerken, zoals koelvermogen (BTU) en geluidsniveaus (dB). Vergelijk de aanbiedingen hieronder en bekijk alle voordelen en de beste deals van dit moment.

Laatst geupdate: vandaag (6 maart 2021) om 23:21

mobiele-airco aanbiedingen
Bol.com--aanbieding
Rowenta Intense Cool AU4010F0 - Mobiele airco
★★★★★
★★★★★
(1 review)
€ 449,00  404,00
- €45,00
Bekijk aanbieding
Bol.com--aanbieding
Honeywell MN10CES - Mobiele airco
€ 749,00  659,00
- €90,00
Bekijk aanbieding

Mobiele airco met slang

De afvoerslang van een mobiele airco met slang zorgt ervoor dat de warme lucht afgevoerd wordt naar buiten en de kamer op deze manier wordt afgekoeld. Het is daarom aan te raden om de mobiele airco met slang dicht bij een raam te plaatsen. Het type mobiele airco met slang is in de meeste gevallen krachtiger dan het type zonder slang. Afhankelijk van je budget en voorkeur kun je je keuze maken.

Mobiele airco zonder slang

Bij mobiele airco zonder slang wordt ook gebruik gemaakt van een condensbak, waardoor geen afvoerslang meer nodig is. Hoe werkt een mobiele airco zonder slang? De warme lucht wordt in dit geval afgekoeld in het toestel en hierna terug de kamer in geblazen. In veel gevallen kan dit type airco ook als verwarmtoestel dienen. Eens je hebt besloten wat je wilt, ga dan in dit overzicht op zoek naar aanbiedingen als je de beste deals en de scherpste prijzen wilt vinden.

Gemiddelde score
binnen deze categorie
3.74 / 5
★★★★★
★★★★★
(549 reviews)
×