Scheermesjes aanbiedingen

(4 aanbiedingen)
Op deze pagina vind je diverse scheermesjes in de aanbieding. Zo betaal je nooit te veel voor scheermesjes door de hoge kortingen. Met scheermesjes heb je de mogelijkheid om verschillende huidoppervlakten te ontdoen van zichtbare haartjes. Het gebruik van scheermesjes is een van de voordeligste en de meest pijnloze manier van ontharing. Op deze pagina vind je beide wegwerpscheermesjes en scheermesjes met verwisselbare navulmesjes in de aanbieding.

Laatst geupdate: vandaag (20 oktober 2021) om 13:16

Scheermesjes aanbiedingen

Populaire Scheermesjes aanbiedingen

DealDonkey-Gillette Fusion Scheermesjes - 8 pack-aanbieding
Gillette Fusion Scheermesjes - 8 pack
€ 40,00  18,95
Je bespaart: €21,05
Bekijk aanbieding
DealDonkey-Gillette Scheermesjes - Fusion of Mach 3 - 8-pack-aanbieding
Gillette Scheermesjes - Fusion of Mach 3 - 8-pack
€ 30,00  14,95
Je bespaart: €15,05
Bekijk aanbieding
Koopjedeal-8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes - Koopjedeal - De beste Deals & Dagaanbiedingen-aanbieding
8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes - Koopjedeal - De beste Deals & Dagaanbiedingen
€ 39,99  16,89
Je bespaart: €23,10
Bekijk aanbieding
Koopjedeal-2-Pack Oneblade Scheermesjes - Koopjedeal - De beste Deals & Dagaanbiedingen-aanbieding
2-Pack Oneblade Scheermesjes - Koopjedeal - De beste Deals & Dagaanbiedingen
€ 79,99  23,88
Je bespaart: €56,11
Bekijk aanbieding

Scheermesjes aanbiedingen van Gillette voor mannen

Op deze pagina vind je diverse scheermesjes in de aanbieding. Eén van de meest populaire merken voor scheermesjes voor mannen is Gillette. Gillette produceert wegwerpmesjes en scheermesjes met navulmesjes. Gillette Fusion is een populaire lijn voor mannen. De scheermesjes van Gillette Fusion beschikken over vijf mesjes die dicht op de huid komen met verzorgende strip, dit zorgt voor een goed scheereffect. Scheermesjes kunnen zorgen voor een geheel glasresultaat, maar zijn ook geschikt voor het trimmen van de baard. Hiervoor kies je een scheermesje met mesjes die minder dicht op de huid staan. Op deze pagina vind je diverse scheermesjes van Gillette in de aanbieding.

Scheermesjes aanbiedingen van Venus voor vrouwen

Op deze pagina vind je ook diverse scheermesjes voor vrouwen in de aanbieding. Eén van de meest populaire merken voor scheermesjes voor vrouwen is Venus. Venus produceert wegwerpmesjes en scheermesjes met navulmesjes. Venus Embrace is een populaire lijn voor vrouwen. De scheermesjes van Venus Embrace beschikken ook over vijf mesjes die dicht op de huid komen met beschermende vochtstrip voor een gladde huid. Venus produceert ook flexibele scheermesjes die makkelijker glijden over verschillende huidoppervlakten en de rondingen van het lichaam volgt. Op deze pagina vind je diverse scheermesjes van Venus in de aanbieding.

×