Alle actuele Vogelhuisje aanbiedingen met de hoogste kortingen voor jou geselecteerd (3 aanbiedingen)

Wil je graag wat meer vogeltjes in je tuin of op het balkon? Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Vogels zoeken namelijk naar veilige, beschutte plekjes en die zijn te vinden in vogelhuisjes. Ook voederhuisjes doen het goed. Waar vogelhuisjes vooral gebruikt worden in het broedseizoen, trekken voederhuisjes het hele jaar vogels. Iedereen kent wel het nestkastje, opgebouwd uit plankjes, met een schuin dakje en een gat aan de voorzijde. Maar wist je dat er tegenwoordig ook echte design vogel- en voederhuisjes te vinden zijn? Ook deze vind je in het overzicht met aanbiedingen op deze pagina. Daarbij zijn de huisjes ook lang niet altijd meer gemaakt van hout, maar ook van andere materialen zoals bamboe en metaal. Ook voor deze variaties zijn regelmatig interessante aanbiedingen te vinden, die we op deze pagina voor je verzamelen. Zo kun je eenvoudig klantbeoordelingen vergelijken en zoeken op basis van diverse specificaties. Op deze manier vind je snel en voordelig jouw ideale vogelhuisje voor tuin of balkon!

Vogelhuisje aanbiedingen
Aanbiedingen laden..
Kees Smit aanbieding
Kees Smit Sunyard Vogel Nestkastje aanbieding

4.9
★★★★★
★★★★★
20 reviews   Uitleg
4.9 op basis van 20 reviews
X
Hoe verzamelen we reviews?

Wij verzamelen het gemiddelde reviewcijfer van de partner waar het product wordt verkocht. We updaten het reviewcijfer net als onze prijzen meerdere keren per dag.

Volledig reviewbeleid.

€39,95
€31,95 Je bespaart €8,00
 
DealDonkey aanbieding
DealDonkey SENZA Vogelhuisje - Transparant aanbieding
★★★★★
★★★★★
€20,00
€8,95 Je bespaart €11,05
Bekijk aanbieding
Vergelijk 2 winkels
FonQ aanbieding
FonQ Esschert Design Mussenvilla Horizontaal aanbieding
★★★★★
★★★★★
€35,95
€30,95 Je bespaart €5,00
Bekijk aanbieding
Vergelijk 2 winkels
Vogelhuisje aanbiedingen

Goedkoop nestkastje van goede kwaliteit

Vogelhuisjes zijn over het algemeen niet duur en dat maakt ze niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven aan anderen. De nestkastjes zijn er in klein en groot formaat opening, waarbij elk formaat weer aantrekkelijk is voor een ander vogeltje. Musjes passen prima in vogelhuisjes met een kleine opening van ongeveer 25 mm. De koolmees heeft een iets groter gat nodig. In vogelhuisjes met een grote opening (van ongeveer 45 mm) kun je het roodstaartje tegenkomen. Wil je graag zwaluwen in de tuin? Dan heb je meer aan een nestkast, die je onder de dakrand kunt plaatsen. Zwaluwen zijn gek op die plek en broeden graag in een wat grotere groep. Ook voor dit type nestkast komen regelmatig interessante aanbiedingen voorbij. Er zijn overigens ook speciale nestkastjes voor vleermuizen te koop. Deze beestjes plukken in de zomermaanden heel wat muggen uit de lucht, dus het zijn prima tuinbewoners!

De beste aanbiedingen voor vogelhuisjes

Wil je graag dat er in je nestkastje jonge vogeltjes uit het ei kruipen en uiteindelijk uitvliegen? Zorg er dan voor dat het vogelhuisje op een veilige plek hangt, waar katten er niet bij kunnen komen. Daarnaast is het belangrijk om het huisje niet in de volle zon te hangen, omdat het dan al snel te warm wordt binnenin. En zorg voor wat beschutting tegen de wind, door het huisje op een luwe plek te hangen. Voor voederhuisjes gelden in principe dezelfde aanwijzingen en ook hiervan vind je op deze pagina interessante aanbiedingen. Zet eventueel een beschermkooi rond het voederhuisjes, waardoor alleen de kleine vogeltjes het huisje kunnen bereiken. Daarnaast is het voor de vogels fijn als er ook een waterschaal bij zit. Op warme dagen is zo’n schaal een goede plek om wat verkoeling te zoeken. De vogels komen er dan om water te drinken of om er even lekker in te badderen. Zo krijg je vanzelf een levendige tuin!

Top 10 Vogelhuisje aanbiedingen

1
Kees Smit Sunyard Vogel Nestkastje €39,95
€31,95
Je bespaart €8,00
2
FonQ Esschert Design Mussenvilla Horizontaal €35,95
€30,95
Je bespaart €5,00
3
DealDonkey SENZA Vogelhuisje - Transparant €20,00
€8,95
Je bespaart €11,05