Airco aanbiedingen

(5 aanbiedingen)

Op zoek naar een mobiele airco of split airco unit in de aanbieding? We hebben een automatisch proces ontwikkeld waarmee we alle airco aanbiedingen van bekende winkels in de gaten houden. Hieronder vindt je een compleet overzicht van de airco aanbiedingen van dit moment.

Laatst geupdate: vandaag (5 maart 2021) om 07:13

Airco aanbiedingen

Populaire Airco aanbiedingen

MediaMarkt--aanbieding
WHIRLPOOL PACW29COL
★★★★★
★★★★★
(5 reviews)
€ 422,00  388,00
- €34,00
Bekijk aanbieding
FonQ--aanbieding
Climadiff CLIMA12KRI Mobiele Airco 23m2
★★★★★
★★★★★
(1 review)
€ 699,00  594,00
- €105,00
Bekijk aanbieding
Expert--aanbieding
Honeywell TC10PM
€ 149,00  129,00
- €20,00
Bekijk aanbieding
FonQ--aanbieding
Domo DO263A Mobiele Airco
€ 599,00  509,00
- €90,00
Bekijk aanbieding
FonQ--aanbieding
Climadiff CLIMA10KI Mobiele Airco 20m2
€ 649,00  551,00
- €98,00
Bekijk aanbieding

Vallen de mussen van het dak en is het binnen niet koel te krijgen? Wanneer een ventilator het niet gedaan krijgt, zijn er altijd airco’s om koude lucht je kamer in te blazen. Een airco kan op het eerste gezicht erg prijzig lijken, zeker als je weet dat je alleen in de zomermaanden hiervan gebruikt maakt. Het is daarom interessant om te kijken naar aanbiedingen van bekende winkels, zodat je toch een relatief goedkope airco kan kopen.

Mobiele airco aanbiedingen

Er zijn verschillende type ventilatoren, die qua prijs net zo uiteen lopen als de Nederlandse temperaturen in de zomermaanden. De bekendste zijn de mobiele airco’s en de split airco units. De mobiele airco is makkelijk je kamer in en uit te rijden. Ideaal als je met verkoeling een serie in de woonkamer kijkt, maar daarna ook wel met een lekkere temperatuur wil gaan slapen. De goedkope mobiele airco’s (zonder slang) heb je voor een paar honderd euro, waar je voor de duurdere een paar duizend euro betaald. Met een goede aanbieding bespaar je al snel tot 20% op het totaalbedrag.

Split airco aanbiedingen

De split airco unit is het grove geschut onder de airconditioners. Mitsubishi en Daiko zijn de bekende merken. De split airco unit bestaat uit een binnen en een buiten unit, die geïnstalleerd moeten worden door iemand met verstand van zaken. De split airco unit is laag in energieverbruik en kan binnen no-time een kamer met een groot oppervlakte verkoelen. Wie bereid is om wat meer te betalen en serieuze hekel heeft aan warmte, kan kijken bij onze aanbiedingen split airco units.

Tot slot raden we aan niet alleen naar de aanbieding te kijken, maar ook naar het energielabel. A++ zijn de top airco’s qua energiezuinigheid en bovendien qua geluid vaak erg stil.

Gemiddelde score
binnen deze categorie
3.78 / 5
★★★★★
★★★★★
(612 reviews)
×
;