Bloeddrukmeter aanbiedingen

(6 aanbiedingen)

Op zoek naar een bloeddrukmeter in de aanbieding? Met een bloeddrukmeter meet je snel en eenvoudig je bloeddruk. Het is voor veel mensen belangrijk om een bloeddrukmeter te kopen en regelmatig hun bloeddruk te meten. Een gezonde bloeddruk betekent langer leven. Dit is bijvoorbeeld uitermate belangrijk voor mensen met diabetes of voor mensen boven de veertig. De Hartstichting adviseert het gebruik van een bloeddrukmeter die werkt met een manchet om je bovenarm, in plaats van een bloeddrukmeter die meet via de pols. Het scherm van de bloeddrukmeter geeft in het algemeen de volgende waarden aan: systole, diastole, hartslag, datum en tijd. Hieronder vind je de beste deals uit ons assortiment bloeddrukmeter aanbiedingen.

Laatst geupdate: vandaag (20 april 2021) om 11:27

bloeddrukmeter aanbiedingen
Bol.com aanbieding
Bol.com--aanbieding
Beurer BM27 - Bloeddrukmeter - Bovenarm
★★★★★
★★★★★
(10 reviews)
€ 42,99  32,70
- €10,29
Bekijk aanbieding
Expert aanbieding
Expert--aanbieding
Medisana BU 510 Bovenarm
★★★★★
★★★★★
(10 reviews)
€ 34,95  29,95
- €5,00
Bekijk aanbieding
Expert aanbieding
Expert--aanbieding
Medisana MTS Bovenarm
★★★★★
★★★★★
(2 reviews)
€ 39,95  33,95
- €6,00
Bekijk aanbieding
Expert aanbieding
Expert--aanbieding
Beurer BM-35
★★★★★
★★★★★
(1 review)
€ 64,95  57,95
- €7,00
Bekijk aanbieding
Expert aanbieding
Expert--aanbieding
Medisana BU 535 VOICE BOVENARM
€ 39,90  27,95
- €11,95
Bekijk aanbieding
Expert aanbieding
Expert--aanbieding
Beurer BM54
€ 59,95  50,95
- €9,00
Bekijk aanbieding

Bloeddrukmeter Omron aanbiedingen

Het merk Omron is wereldwijd een koploper op het gebied van bloeddrukmeters. De bloeddrukmeters van Omron zijn klinisch gevalideerd en uitvoerig getest door specialisten. Hierdoor weet je zeker dat de bloeddrukmeters betrouwbaar en nauwkeurig zijn. Bloeddrukmeters van Omron worden zeer sterk aanbevolen door cardiologen. Het manchet van de bloeddrukmeter plaats je moeiteloos om je bovenarm. Door indicatoren voor het juist aanbrengen van het manchet voorkom je fouten die voor onnauwkeurige bloeddrukmetingen zorgen. Een ander bekend merk van bloeddrukmeters is Medisana. Bloeddrukmeters van dit merk geven ook meetwaarden weer die worden geclassificeerd met een duidelijk kleurenschaal volgens de richtlijnen van het WHO (World Health Organization). Hiermee kan iedereen gemakkelijk terugzien of zij zich in de gevarenzone bevinden.

 

Betrouwbare bloeddrukmeter volgens de Consumentenbond

Volgens de Consumentenbond is een bloeddrukmeter van Omron uitermate betrouwbaar, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk. Dat komt mede door het grote scherm en flexibele manchet van de bloeddrukmeter. Dit zijn twee punten waar je op kunt letten bij het aanschaffen van een bloeddrukmeter. Geïnteresseerd in het kopen van een bloeddrukmeter in de aanbieding? Met bovenstaande aanbiedingen krijg je aantrekkelijke kortingen op bloeddrukmeters waar je hart sneller van gaat kloppen.

Gemiddelde score
binnen deze categorie
4.88 / 5
★★★★★
★★★★★
(23 reviews)
×