Drone aanbiedingen

(4 aanbiedingen) Op zoek naar een drone met korting? Voor de beste drone aanbiedingen van dit moment ben je aan het juiste adres. Je kunt hieronder sorteren op merk, zodat je alle aanbiedingen van bijvoorbeeld het merk DJI in één overzicht hebt. De meeste drones zijn voorzien van een camera, waardoor je de mooiste landschapsbeelden schiet vanuit de lucht. Door je drone in de aanbieding te kopen, profiteer je van een goede prijs én kwaliteit.

Laatst geupdate: vandaag (6 augustus 2021) om 02:30

Drone aanbiedingen
MediaMarkt aanbieding
MediaMarkt-DJI Ryze Tello Powered by DJI-aanbieding
DJI Ryze Tello Powered by DJI
★★★★★
★★★★★
(24 reviews)
€ 109,00  99,00
Je bespaart: €10,00
Bekijk aanbieding
Coolblue aanbieding
Coolblue-DJI Mavic 2 Pro + Fly More kit-aanbieding
DJI Mavic 2 Pro + Fly More kit
★★★★★
★★★★★
(64 reviews)
€ 1518,00  1493,00
Je bespaart: €25,00
Bekijk aanbieding
Coolblue aanbieding
Coolblue-DJI Mavic 2 Zoom + Fly More kit-aanbieding
DJI Mavic 2 Zoom + Fly More kit
★★★★★
★★★★★
(1 review)
€ 1438,00  1413,00
Je bespaart: €25,00
Bekijk aanbieding
MediaMarkt aanbieding
MediaMarkt-DJI Mavic Air 2 Fly More Combo-aanbieding
DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
€ 919,00  856,00
Je bespaart: €63,00
Bekijk aanbieding

Wat kost een Drone gemiddeld?

Een Drone zonder korting kost gemiddeld € 996,00. Gelukkig zijn er regelmatig aanbiedingen, waardoor de prijs van een Drone lager kan uitvallen. Zo zijn er momenteel 4 aanbiedingen met een gemiddelde korting van € 30,75. Met een aanbieding kost een Drone gemiddeld € 965,25.

Bekijk alle Drone aanbiedingen >

Wat is de goedkoopste Drone?

De goedkoopste Drone is de DJI Ryze Tello Powered by DJI. Deze aanbieding is € 866,25 goedkoper dan de gemiddelde prijs van een Drone. De DJI Ryze Tello Powered by DJI is voor € 99,00 te vinden bij MediaMarkt.

Bekijk alle Drone aanbiedingen >

Welke Drone heeft de hoogste korting?

De hoogste korting voor een Drone in procenten is momenteel 9% voor de DJI Ryze Tello Powered by DJI. Deze aanbieding is te vinden bij MediaMarkt en kost € 99,00 in plaats van € 109,00. De hoogste korting voor een Drone in euro’s is € 63,00 voor de DJI Mavic Air 2 Fly More Combo. Deze aanbieding wordt aangeboden door MediaMarkt en kost € 856,00 in plaats van € 919,00.

Bekijk alle Drone aanbiedingen >

Wat is de beste Drone aanbieding?

De beste aanbieding voor een Drone is de DJI Ryze Tello Powered by DJI. Deze aanbieding heeft een prijs van € 99,00 en is momenteel in de aanbieding met een korting van 9.20%. Je bespaart hierdoor € 10,00. De DJI Ryze Tello Powered by DJI wordt bij MediaMarkt beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 4.50 uit 5.00 en is erg populair in 2021.

Bekijk alle Drone aanbiedingen >

Waar vind je momenteel Drone aanbiedingen?

Momenteel vind je aanbiedingen bij:

  • Coolblue
  • MediaMarkt

Bekijk alle Drone aanbiedingen >

Het blijft bijzonder om de wereld te bekijken van bovenaf. Met een drone met camera hoef je niet zelf tot grote hoogte te stijgen voor een uitzicht van hogerop. Een drone stuur je de lucht in en kun je op afstand besturen met een afstandsbediening, je smartphone of een ander device met Bluetooth verbinding. Omdat een drone geen goedkope aankoop is, zetten we de beste aanbiedingen hierboven voor je op een rijtje.

Helemaal in de wolken met je gloednieuwe drone

Bij de aankoop van een drone moet je een keuze maken tussen bepaalde eigenschappen, elk met een eigen prijskaartje. Wil je een drone met camera, dan kun je kiezen uit camera’s voor HD, Full HD, Ultra HD of geavanceerde 4K beeldresolutie. Voor de mooiste beelden van bovenaf is niet alleen de resolutie van belang, maar ook de stabiliteit van de drone. Er zijn drones met 4, 6 of 8 propellers verkrijgbaar, waarbij geldt: hoe meer propellers hoe stabieler de drone. Daarnaast is een stabiele as voor de camera van belang, zodat je beelden niet te veel bewegen wanneer je drone bijvoorbeeld letterlijk in zwaar weer verkeert. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen op deze pagina voor een drone met camera én korting.

Een DJI drone in de aanbieding

Of je nu een beginner of professional bent, voor ieder niveau worden drones gemaakt. DJI is één van de populairste merken, met een breed aanbod aan drones met verschillende functionaliteiten en prijsklassen. Zo zijn er inklapbare modellen, zoals de DJI Mavic Mini, modellen voor beginners, zoals de DJI Tello Drone, en professionele modellen voor foto- en videografen, zoals de DJI Mavic Pro. Wil niet de hoofdprijs betalen voor die prachtige landschapsbeelden? Dan kun je je nieuwe DJI drone het beste in de aanbieding kopen. Bekijk voor gebruik van je nieuwe aanwinst wel even de regels voor het besturen van een drone.

Gemiddelde score
binnen deze categorie
4.50 / 5
★★★★★
★★★★★
(89 reviews)
×