Elektrische fiets aanbiedingen

(4 aanbiedingen) Op zoek naar een goedkope elektrische fiets? Hier vind je de beste aanbiedingen voor elektrische dames en heren fietsen. Door de trapondersteuning hoef je met een elektrische fiets minder hard te trappen om snel te fietsen. Afhankelijk van jouw wensen, kun je kiezen tussen een elektrische fiets met een voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor. Bekijk de aanbiedingen van merken zoals Cortina, Koga en Gazelle en koop een goede e-bike voor een lage prijs.

Laatst geupdate: vandaag (6 augustus 2021) om 02:16

Elektrische fiets aanbiedingen
Wehkamp aanbieding
Wehkamp-Villette l' Amour elektrische fiets 57 cm-aanbieding
Villette l' Amour elektrische fiets 57 cm
€ 1995,00  1795,00
Je bespaart: €200,00
Bekijk aanbieding
Wehkamp aanbieding
Wehkamp-Villette l' Amour elektrische fiets 54 cm-aanbieding
Villette l' Amour elektrische fiets 54 cm
€ 1995,00  1795,00
Je bespaart: €200,00
Bekijk aanbieding
Wehkamp aanbieding
Wehkamp-Villette le Robuste Cargo elektrische fiets-aanbieding
Villette le Robuste Cargo elektrische fiets
€ 1249,00  999,00
Je bespaart: €250,00
Bekijk aanbieding
Wehkamp aanbieding
Wehkamp-Villette le Robuste Deluxe Cargo elektrische fiets-aanbieding
Villette le Robuste Deluxe Cargo elektrische fiets
€ 1359,00  1199,00
Je bespaart: €160,00
Bekijk aanbieding

Wat kost een Elektrische fiets gemiddeld?

Een Elektrische fiets zonder korting kost gemiddeld € 1649,50. Gelukkig zijn er regelmatig aanbiedingen, waardoor de prijs van een Elektrische fiets lager kan uitvallen. Zo zijn er momenteel 4 aanbiedingen met een gemiddelde korting van € 202,50. Met een aanbieding kost een Elektrische fiets gemiddeld € 1447,00.

Bekijk alle Elektrische fiets aanbiedingen >

Wat is de goedkoopste Elektrische fiets?

De goedkoopste Elektrische fiets is de Villette le Robuste Cargo elektrische fiets. Deze aanbieding is € 448,00 goedkoper dan de gemiddelde prijs van een Elektrische fiets. De Villette le Robuste Cargo elektrische fiets is voor € 999,00 te vinden bij Wehkamp.

Bekijk alle Elektrische fiets aanbiedingen >

Welke Elektrische fiets heeft de hoogste korting?

De hoogste korting voor een Elektrische fiets in procenten is momenteel 20% voor de Villette le Robuste Cargo elektrische fiets. Deze aanbieding is te vinden bij Wehkamp en kost € 999,00 in plaats van € 1249,00. De hoogste korting voor een Elektrische fiets in euro’s is € 250,00 voor de Villette le Robuste Cargo elektrische fiets. Deze aanbieding wordt aangeboden door Wehkamp en kost € 999,00 in plaats van € 1249,00.

Bekijk alle Elektrische fiets aanbiedingen >

Waar vind je momenteel Elektrische fiets aanbiedingen?

Momenteel vind je aanbiedingen bij:

  • Wehkamp

Bekijk alle Elektrische fiets aanbiedingen >

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt meer kijken dan wanneer je een ‘normale’ fiets koopt. Maar als je dat eenmaal hebt uitgezocht, heeft een elektrische fiets veel voordelen. Door de trapondersteuning fiets je met minder inspanning op hogere snelheden, waardoor je sneller en minder uitgeput op je bestemming aankomt. Toch ben je lekker in beweging, waardoor een elektrische fiets goed is voor je gezondheid. Neem hierboven een kijkje voor de beste aanbiedingen voor elektrische fietsen voor dames en heren.

Verschillende soorten elektrische fietsen

Als je hebt besloten om een elektrische fiets te kopen, is de volgende stap om te kiezen tussen de verschillende soorten elektrische fietsen. Met een elektrische stadsfiets verplaats je jezelf snel en veilig van A naar B en deze zie je dan ook vaak rijden. Daarnaast kun je kiezen voor een elektrische bakfiets om je kinderen of boodschappen in de bak te vervoeren, voor een elektrische vouwfiets die je na het fietsen gemakkelijk en compact opvouwt of voor een speed pedelec waarmee je extra snel kunt fietsen. Populaire merken zoals Gazelle, Batavus en Stella hebben een breed assortiment aan elektrische fietsen, waar zeker een geschikte e-bike voor jou tussen zit. Bekijk de aanbiedingen voor alle soorten elektrische fietsen in dit overzicht en scoor je e-bike lekker goedkoop.

Aanbiedingen voor elektrische fietsen met middenmotor

Bij het uitzoeken van je elektrische fiets heb je de keuze uit een voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor. De elektrische fietsen met een voorwielmotor zijn het goedkoopst en bieden de mogelijkheid om zonder trapondersteuning te fietsen. Wel voelt het fietsen wat onnatuurlijk, omdat de e-bike als het ware vooruit wordt getrokken. Bij een elektrische fiets met achterwielmotor is dat niet het geval en daardoor voelt het een stuk natuurlijker aan. De elektrische fietsen met een middenmotor zijn het populairst, omdat deze goed reageren op jouw inspanning. Als je langzaam trapt, biedt de motor meer trapondersteuning, wat handig is met het opstarten en wanneer het fietsen zwaarder wordt. Omdat deze e-bikes wel wat duurder zijn, kun je je elektrische fiets met middenmotor het beste in de aanbieding kopen.

Gemiddelde score
binnen deze categorie
3.63 / 5
★★★★★
★★★★★
(143 reviews)
×