Over Actuele-Aanbiedingen.nl

Online winkelen is makkelijk, maar échte aanbiedingen vinden? Dat is een ander verhaal. Voor de beste aanbieding moet je al snel bij meer dan vijf websites kijken, waardoor je al snel een mooie deal over het hoofd ziet.

Zo is in 2020 het idee ontstaan bij ons - Jerrel, Sander en Jens - om een platform op te richten waar je makkelijk de beste aanbiedingen kunt vergelijken. Je vindt bij ons aanbiedingen voor meer dan 1.000 productgroepen, van meer dan 200 partners.

Hier staan we voor

Échte aanbiedingen

Wij halen de misleiding uit aanbiedingen en tonen de échte korting. Voor ieder product kun je bovendien de prijshistorie zien. Zo weet je wat iets vroeger kostte en of het nu echt goedkoper is.

Actuele prijzen

Met slimme automatisering worden de prijzen bij winkels meerdere keren per dag gecontroleerd. Hierdoor houden we de getoonde prijzen up-to-date.

Compleet overzicht

Met meer dan 200 aangesloten winkels vind je per productgroep de aanbiedingen op één plek.

Makkelijk vergelijken

Gebruik filters of sorteer op laagste prijs om het product te vinden dat het beste bij je past.

Laagste prijzen

Weet je al welk product je wilt? Vergelijk dan de winkels om de laagste prijs te vinden.

1.385

categorieën met de béste aanbiedingen

60.095

actuele aanbiedingen

213

aangesloten winkels & webshops

Wie wij zijn

De gezichten achter Actuele-Aanbiedingen.nl.

Jens - Marketing guru

Jens heeft een passie om makkelijke oplossingen te bedenken voor problemen die dat nog niet hebben. Op Actuele-Aanbiedingen.nl houdt hij zich voornamelijk bezig met het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Een voorbeeld hiervan is het toevoegen van nieuwe filtermogelijkheden zodat bezoekers makkelijker de juiste aanbiedingen kunnen vinden. Jens houdt van een goed bakkie koffie en is altijd op de hoogte van de beste koffiebonen aanbiedingen.

Jerrel - Codeklopper

Jerrel bouwde zijn eerste website toen hij 10 jaar oud was. Door zijn interesse in computers en programmeren is hij in staat om Actuele-Aanbiedingen.nl te onderhouden en te voorzien van nieuwe functionaliteiten die het de bezoeker eenvoudiger maken om de juiste aanbiedingen te vinden. Naast developer is hij ook fulltime vader dus de luier aanbiedingen op de site komen goed van pas!

Sander - Data wizard

Sander is gedreven in het nauwkeurig organiseren van datastromen en processen. Op Actuele-Aanbiedingen.nl houdt hij zich dan ook bezig met alles wat met data te maken heeft, van het aansluiten van nieuwe partners tot het tonen van de meest actuele prijs van het moment. Sander is in het weekend vaak aan het klussen in huis en kijkt daarom regelmatig op de gereedschap pagina.

Heb je vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina of neem contact met ons op.