5x verkoeling met deze zomerse aanbiedingen

Jerrel

De zomer is gearriveerd en met de huidige hitte zijn we allemaal op zoek naar een beetje verkoeling. In deze blogpost hebben we vijf fantastische aanbiedingen verzameld om je te helpen de zomerhitte te bestrijden. Of je nu op zoek bent naar een frisse duik in je eigen achtertuin, een koel briesje in huis, of gewoon een manier om je drankjes koel te houden, deze deals hebben voor ieder wat wils. Lees verder en ontdek de beste manieren om koel te blijven en tegelijkertijd geweldige kortingen te scoren.

Disclaimer: De prijzen van onderstaande aanbiedingen zijn vaak maar kort geldig. Klopt een prijs niet meer? Kijk dan hier voor alle actuele aanbiedingen die automatisch geüpdate worden.

Intex Family Frame Zwembad - Opzetzwembad - 300 x 200 x 75 cm - Rechthoekig

Geniet deze zomer van verkoeling in je eigen achtertuin met het Intex Family Frame Zwembad! Dit opzetzwembad heeft een rechthoekige vorm en een afmeting van 300 x 200 x 75 cm. Dankzij het stevige frame staat het zwembad als een rots en is het geschikt voor het hele gezin. Het opzetten van het zwembad kan binnen 30 minuten, hierdoor kun je snel van het verfrissende water genieten. Met een inhoud van 3.834L is het Intex Family Frame Zwembad perfect voor een zonovergoten dag. Bestel hem nu met 7% korting op Bol.com en profiteer van een scherpe prijs. Kortom, een geweldige deal voor een heerlijke zomer!
4.6
★★★★★
★★★★★
435 reviews (435)
€84.99 €79 Je bespaart €5.99

DYSON TP00 Pure Cool

De DYSON TP00 Pure Cool is de ideale luchtreiniger voor thuis. Dit model is in staat om tot 99,95% van de verontreinigingen in de lucht op te vangen en zorgt zo voor een schone en frisse omgeving in huis. Daarnaast is dit model voorzien van een slimme thermostaat waardoor de luchttemperatuur in huis altijd optimaal blijft. De DYSON TP00 Pure Cool is gemakkelijk te bedienen en heeft een modern design dat perfect past in elke woonkamer. Met een korting van 25,1% bij MediaMarkt is dit product nu extra voordelig aan te schaffen. Profiteer snel van deze aanbieding en haal de DYSON TP00 Pure Cool vandaag nog in huis.
3.0
★★★★★
★★★★★
1 reviews (1)
€399 €299 Je bespaart €100

Gardena RollUp S Wandslangenbox - 15m - 18600-20

Met de Gardena RollUp S Wandslangenbox met een lengte van 15 meter heb je altijd een compacte, maar krachtige oplossing voor het besproeien van je tuin. Deze slangenbox wordt geleverd met een hendel die je gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Hierdoor is de slangbox makkelijk te gebruiken én op te bergen. De slang rolt soepel op en af en de box is uitgerust met een geïntegreerde slanggeleider om vervelende knikken te voorkomen. Daarnaast is de slang voorzien van een druppelstop, waardoor de slang na gebruik netjes wordt opgeborgen zonder te druppelen. Dit product wordt nu aangeboden met 13.4% korting bij Gereedschapcentrum. Een ideale aankoop om het bewateren van je tuin nog makkelijker te maken!
★★★★★
★★★★★
€129 €111.69 Je bespaart €17.31

Bestway Opblaasbare jacuzzi Palm Springs

De Bestway Opblaasbare jacuzzi Palm Springs is ideaal voor een ontspannen dagje in de tuin. Door het opblaasbare design is de jacuzzi eenvoudig op te zetten en weer op te bergen. De Palm Springs biedt ruimte aan 4-6 personen en beschikt over 120 bubble jets die zorgen voor een ontspannen bubbelmassage. De digitale display maakt het eenvoudig om de temperatuur en andere instellingen aan te passen. De meegeleverde cover beschermt de jacuzzi wanneer deze niet in gebruik is en het ingebouwde waterfiltratiesysteem zorgt voor zuiver water zonder chemicaliën. De aanbieding van Lidl-shop is zeer aantrekkelijk en geeft een korting van maar liefst 23,2% op de originele prijs. Met een review score van 4.9 uit 9 beoordelingen is dit een uitstekende aankoop voor iedereen die van ontspanning en luxe houdt.
4.9
★★★★★
★★★★★
9 reviews (9)
€649.95 €498.91 Je bespaart €151.04