Bol 7-Daagse: Bizar goede deals van 25 september tot en met 1 oktober

Jerrel

De bladeren vallen van de bomen, de dagen worden korter en de eerste tekenen van de herfst zijn zichtbaar. Maar voordat we ons opmaken voor de koude dagen, heeft Bol.com nog een fantastische verrassing voor jou: de Bol 7-Daagse vol met bizar goede deals! Van luxe parfums tot essentiële huishoudelijke artikelen en 2+1 gratis op Philips Hue producten, deze deals zijn te goed om te negeren. Hieronder vind je een selectie van enkele van de meest bizarre aanbiedingen die je van 25 september tot en met 1 oktober kunt scoren. Pak die herfstkorting en duik in deze waanzinnige deals!

Disclaimer: De prijzen van onderstaande aanbiedingen zijn vaak maar kort geldig. Klopt een prijs niet meer? Kijk dan hier voor alle actuele aanbiedingen die automatisch geüpdate worden.

Roberto Cavalli 75 ml - Eau de Parfum - Damesparfum

De Roberto Cavalli 75 ml Eau de Parfum is een luxe damesparfum dat je doet stralen en zelfvertrouwen geeft. Met zijn sensuele en verleidelijke geur is dit parfum perfect voor elke gelegenheid. De geur opent met topnoten van roze peper, oranjebloesem en bergamot, gevolgd door een bloemig hart van jasmijn, geranium en tuberoos. De basisnoten van patchouli, benzoë en sandelhout geven het parfum een warme en intense finish. Met maar liefst 70.1% korting is dit een geweldige aanbieding die je niet wilt missen. Bestel nu bij Bol.com en geniet van deze heerlijke geur.
4.6
★★★★★
★★★★★
523 reviews (523)
€98.99 €29.59 Je bespaart €69.4

Robijn Classics Color 3-in-1 Wascapsules - 3 x 40 wasbeurten - Voordeelverpakking

Robijn Classics Color 3-in-1 Wascapsules zijn nu verkrijgbaar in een voordelige verpakking van 3 x 40 wasbeurten. Deze wascapsules zorgen voor een stralend schone, frisse en heerlijk geurende was. De capsules combineren wasmiddel, wasverzachter en kleurbeschermer in één, waardoor je geen aparte producten meer nodig hebt. Met een gemiddelde score van 4.6 sterren uit 721 reviews, kunnen we stellen dat deze wascapsules van Robijn zeer geliefd zijn. De wascapsules zijn geschikt voor gekleurde was en beschermen de kleuren tegen vervaging. Normaal gesproken betaal je €77.25 voor deze voordeelverpakking, maar momenteel is er een korting van maar liefst 54.7% bij Bol.com. Hierdoor betaal je slechts €34.99. Dit is een geweldige aanbieding om je was schoon en fris te houden zonder de bank te breken. Wacht niet langer en profiteer nu van deze voordelige deal!
4.6
★★★★★
★★★★★
721 reviews (721)
€77.25 €34.99 Je bespaart €42.26

Philips Hue Smart plug Slimme Stekker - Nederland

2+1 gratis op Philips Hue! Als voorbeeld hebben we deze smart plug gepakt. Met de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker haal je een handige toevoeging voor jouw smart home in huis. Met deze slimme stekker kun je eenvoudig jouw apparaten op afstand bedienen via de Philips Hue app. Je kunt timers instellen, schema's maken en zelfs jouw apparaten bedienen als je niet thuis bent. De Philips Hue Smart plug is compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit, waardoor je ook spraakcommando's kunt gebruiken. Dankzij de compacte afmetingen neemt de stekker weinig ruimte in beslag. Profiteer nu van de 2+1 gratis aanbieding en bespaar 33.3%! Je kunt dit artikel ook combineren met andere Philips Hue producten om van de 2+1 gratis actie te profiteren. Onderstaande prijs is gebaseerd op 3 Philips Hue Smart plug producten.
4.7
★★★★★
★★★★★
336 reviews (336)
€104.97 €69.98 Je bespaart €34.99

Rowenta Silence Force Allergy+ RO7740 - Stofzuiger met zak - Allergie filter

De Rowenta Silence Force Allergy+ RO7740 is de perfecte stofzuiger voor mensen met allergieën. Dankzij het speciale Allergy filter worden allergenen, zoals pollen en huisstofmijt, effectief uit de lucht gefilterd. Zo adem je altijd schone lucht in tijdens het stofzuigen. De stofzuiger is geschikt voor alle vloertypes, van harde vloeren tot hoogpolig tapijt. Met de handige zak kun je veel stof opvangen voordat je deze hoeft te legen. Daarnaast is de stofzuiger ook nog eens ontzettend stil, waardoor je geen last hebt van lawaai tijdens het stofzuigen. Bij Bol.com kun je nu profiteren van een korting van 9.3% op de originele prijs. Je betaalt slechts €147,- in plaats van €162.14,-. Wees er snel bij, want deze aanbieding wil je niet missen!
4.3
★★★★★
★★★★★
214 reviews (214)
€162.14 €147 Je bespaart €15.14

Luvion Easy Babyphone - Babyfoon met camera - Premium Baby Monitor

De Luvion Easy Babyphone is de perfecte babyfoon met camera voor ouders die op zoek zijn naar gemoedsrust. Deze premium baby monitor maakt het gemakkelijk om je baby in de gaten te houden, waar je ook bent. Met de camerafunctie kun je je baby zien en zelfs op afstand inzoomen. De babyfoon heeft een helder kleurendisplay en een bereik van maar liefst 300 meter. De Luvion Easy Babyphone heeft een review score van 4.5 uit 3175 beoordelingen, dus je kunt erop vertrouwen dat dit een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig product is. Normaal gesproken kost deze babyfoon €98.99, maar als je nu bij Bol.com bestelt, kun je profiteren van een korting van 42.5% en betaal je slechts €56.95. Dit is een geweldige aanbieding die je niet wilt missen. Haal de Luvion Easy Babyphone vandaag nog in huis en geniet van gemoedsrust en gemak bij het monitoren van je baby.
4.5
★★★★★
★★★★★
3175 reviews (3175)
€98.99 €56.95 Je bespaart €42.04

Fitbit Inspire 2 - Activity Tracker - Zwart

De Fitbit Inspire 2 is een topklasse activity tracker die je helpt om je gezondheidsdoelen te bereiken. Het apparaat is zwart en heeft een compacte horlogekast, waardoor het comfortabel om je pols past. De tracker meet verschillende functies zoals afstand, calorieverbranding, conditie, handen wassen, hartslag, slaap en stappen. Met de Fitbit Inspire 2 krijg je inzicht in je dagelijkse activiteiten en kun je je voortgang volgen met de Fitbit app. De Fitbit Inspire 2 is momenteel te koop bij Bol.com met een korting van 24,6%. De originele prijs is €65,-, maar je kunt het nu kopen voor slechts €49,-. Een bizar goede deal!
4.0
★★★★★
★★★★★
164 reviews (164)
€65 €49 Je bespaart €16

Gillette Fusion5 - Navulmesjes - Voor Mannen - 14 Navulmesjes

De Gillette Fusion5 navulmesjes zijn speciaal ontworpen voor mannen en garanderen een glad en comfortabel scheerresultaat. Met een set van 14 navulmesjes ben je voorlopig wel even voorzien. De mesjes zijn voorzien van 5 scherpe scheermesjes die dicht op de huid scheren en zorgen voor een grondige en gladde scheerbeurt. Dankzij de lubrastrip met gladmakende ingrediënten glijdt het mesje moeiteloos over de huid. De navulmesjes passen op alle Gillette Fusion5 scheersystemen. De huidige aanbieding bij partner Bol.com is zeer voordelig. Normaal gesproken kosten deze 14 navulmesjes €83.99, maar je kunt ze nu kopen voor slechts €37.5, wat neerkomt op een korting van maar liefst 55.4%! Met een gemiddelde beoordeling van 4.7 sterren uit 783 reviews kan je erop vertrouwen dat dit een hoogwaardig en geliefd product is. Waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet van een comfortabele en gladde scheerervaring met de Gillette Fusion5 navulmesjes.
4.7
★★★★★
★★★★★
783 reviews (783)
€83.99 €37.5 Je bespaart €46.49

Davitamon Vitamine C forte + vitamine D3 - 15 bruistabletten - Voedingssupplement

Davitamon Vitamine C forte + vitamine D3 is een voedingssupplement dat helpt om het immuunsysteem van je lichaam te ondersteunen. Elke bruistablet bevat een hoge dosis vitamine C en vitamine D3, die beiden belangrijk zijn voor een goede weerstand. Deze aanbieding van Bol.com is een geweldige deal: de prijs is verlaagd met maar liefst 49,9%. Je betaalt nu slechts €2,75 in plaats van €5,49 voor 15 bruistabletten. Met een beoordeling van 4.8 van de 5 sterren en 27 reviews, is Davitamon Vitamine C forte + vitamine D3 een betrouwbaar en geliefd product. Profiteer van deze aanbieding en geef je immuunsysteem een boost met Davitamon Vitamine C forte + vitamine D3!
4.8
★★★★★
★★★★★
27 reviews (27)
€5.49 €2.75 Je bespaart €2.74