De 5 beste zwembad aanbiedingen van dit moment

Jerrel

Zomertijd staat synoniem voor plezier in het zwembad, of je nu van dobberen in het water houdt of gewoonweg verkoeling zoekt op de hete dagen. We begrijpen hoe belangrijk het is om een zwembad te vinden dat perfect bij jouw behoeften past, daarom hebben we een speciale blogpost samengesteld om je te helpen bij het vinden van de beste aanbiedingen voor zwembaden op dit moment. We hebben vijf topzwembaden geselecteerd die niet alleen het beste in kwaliteit en functie bieden, maar ook fantastische kortingen bieden.

Binnen onze selectie vind je zwembaden die passen bij elk huishouden. Van het robuuste en ruime Bestway Zwembad tot het vrolijk ontworpen Bestway Kinderbad Flora Jumbopool, we hebben voor ieder wat wils. Je kunt genieten van de duurzame en stijlvolle Bestway Zwembad Steel Pro, dat dankzij een mooie korting nu extra voordelig is. Of kies voor de moderne gemakken van het INTEX™ Metal Frame Zwembad dat gemakkelijk op te zetten is en wordt geleverd met een handige filterpomp en instructie-dvd.

Ben je op zoek naar een zwembad voor de kleintjes? De vrolijke Bestway Kinderbad Flora Jumbopool en het veilige Intex Soft Pool bieden beiden urenlang waterpret en verkoeling voor je kinderen tijdens de warme zomerdagen.

In onze blogpost vind je de details van deze vijf beste zwembadaanbiedingen van dit moment. We geven je informatie over hun kenmerken, afmetingen, pluspunten en natuurlijk de meest aantrekkelijke prijzen. Zo wordt het vinden van je ideale zwembad een fluitje van een cent!

Disclaimer: De prijzen van onderstaande aanbiedingen zijn vaak maar kort geldig. Klopt een prijs niet meer? Kijk dan hier voor alle actuele aanbiedingen die automatisch geüpdate worden.

Zwembad Bestway - 300X201X66cm - Opzet - Stevig frame - badje - Opzetzwembad - Inclusief Pomp

Het Bestway Zwembad is perfect voor de warme zomermaanden en biedt plezier voor het hele gezin. Het opzetzwembad heeft een stevig frame en biedt genoeg ruimte om te spelen en te relaxen. Het zwembad is 300x201x66cm en wordt geleverd met een pomp voor optimaal onderhoud. Het badje is gemakkelijk op te zetten en af te breken, waardoor het ook ideaal is voor tijdelijk gebruik. Dankzij de korting van 14.3% is het zwembad nu extra voordelig geprijsd op slechts €129,95 (oorspronkelijke prijs €151,57). Kortom, een geweldige aanbieding voor iedereen die van zwemmen en ontspanning houdt!
5.0
★★★★★
★★★★★
2 reviews (2)
€151.57 €129.95 Je bespaart €21.62

Bestway Kinderbad Flora Jumbopool 305 x 183 x 56 cm Bloemen

Met het Bestway Kinderbad Flora Jumbopool beleven kinderen gegarandeerd urenlang waterpret. Het vrolijke bloemendesign en de royale afmetingen van 305 x 183 x 56 cm maken dit opblaasbare badje tot een ware eye-catcher in de tuin. Het badje is eenvoudig op te zetten en te vullen, waardoor kinderen snel kunnen genieten van verfrissing op warme dagen. Dankzij het duurzame materiaal gaat het badje bovendien lang mee. Bol.com biedt dit kinderbadje aan voor slechts €33,95, wat een korting van maar liefst 12.8% betekent op de originele prijs. Bestel snel en maak van de tuin een ware speelparadijs voor de kinderen!
3.8
★★★★★
★★★★★
60 reviews (60)
€38.95 €33.95 Je bespaart €5

Intex Soft Pool 188 x 46 Cm - Opblaaszwembad

Met het Intex Soft Pool 188 x 46 cm opblaaszwembad kunnen kinderen veilig en verfrissend spelen op warme dagen. Het zwembad heeft een handige afmeting van 188 x 46 cm, waardoor het ideaal is voor in de achtertuin. Het materiaal van het zwembad is zacht, comfortabel en duurzaam, waardoor het gemakkelijk is om schoon te maken en langdurig kan worden gebruikt. Deze aanbieding is extra aantrekkelijk dankzij de 20,9% korting op de oorspronkelijke prijs. Bol.com biedt deze deal aan voor slechts € 14,99. Dit Intex opblaaszwembad is zeer goed beoordeeld met een gemiddelde score van 3,6 uit 57 beoordelingen. Profiteer van deze geweldige prijs en verwen uw kinderen met eindeloos zomerplezier in de tuin!
3.6
★★★★★
★★★★★
57 reviews (57)
€18.95 €14.99 Je bespaart €3.96