De beste vakantiegeld deals van 5 t/m 11 juni

Jerrel

Je vakantiegeld brandt in je zak en je bent klaar om het slim te besteden, toch? Goed nieuws: we hebben een lijst samengesteld met de 5 beste vakantiegeld aanbiedingen. We hebben flinke kortingen gevonden op alles wat je zomer nog cooler maakt. Wat dacht je van zoeven door de straten op een flitsende elektrische step, heerlijk koel blijven met een Duux ventilator of de spannendste zomerblockbusters bekijken op een gloednieuwe Hisense tv? Dit zijn slechts enkele van de geweldige deals die we voor je hebben. Dus, ga lekker zitten, neem een ijskoud drankje en duik in onze blog. Het is tijd om je vakantiegeld te laten werken en je zomer naar een hoger niveau te tillen. Laten we beginnen!

Disclaimer: De prijzen van onderstaande aanbiedingen zijn vaak maar kort geldig. Klopt een prijs niet meer? Kijk dan hier voor alle actuele aanbiedingen die automatisch geüpdate worden.

Duux Whisper Flex Wit - Smart Statiefventilator - Staande Ventilator Geruisloos

De Duux Whisper Flex Wit is een praktische en geruisloze Smart Statiefventilator. Dankzij de besturing met de mobiele app kun je de ventilator gemakkelijk bedienen en instellen op jouw persoonlijke voorkeuren. De staande ventilator beschikt over verschillende functies, zoals draaien, in hoogte verstelbaar en kantelbaar. Daarnaast heeft de Duux Whisper Flex Wit extra functies zoals een display, afstandsbediening en timer. Het geluidsniveau van deze ventilator is erg stil, met een geluidsniveau tot 40 dB. Met een korting van 12,3% betaal je op dit moment slechts €149 voor deze staande ventilator van topkwaliteit, terwijl de normale prijs €169,99 is. Deze aanbieding is dus zeker de moeite waard voor wie op zoek is naar een stille, praktische en slimme ventilator.
4.5
★★★★★
★★★★★
166 reviews (166)
€169.99 €149 Je bespaart €20.99

Segway Max G30e Ii

De Segway Max G30e Ii is een geweldig apparaat voor degenen die op zoek zijn naar een efficiënt vervoersmiddel voor woon-werkverkeer of dagelijks gebruik. Het heeft een krachtige motor van 350 W en een bereik van maar liefst 65 km. Bovendien is het uitgerust met een handige cruise control en verschillende rijmodi om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen. Deze elektrische step is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam en sterk genoeg is om lang mee te gaan. Het is niet alleen handig, maar ook erg leuk om te rijden. MediaMarkt biedt momenteel deze Segway Max G30e Ii aan met een korting van 14,9%, waardoor het een geweldige deal is voor zijn prijs van slechts € 749,- in plaats van de originele prijs van € 879,99. Mis deze aanbieding niet!
5.0
★★★★★
★★★★★
2 reviews (2)
€879.99 €749 Je bespaart €130.99

JBL Cinema SB170 Zwart

De JBL Cinema SB170 is een hoogwaardige soundbar die jouw film- en televisie-ervaring naar een hoger niveau tilt. Dankzij de krachtige bas heb je het gevoel middenin de actie te zitten, en de heldere dialogen zorgen ervoor dat je geen enkel woord mist. De soundbar is gemakkelijk te bedienen en dankzij de compacte vormgeving past hij in vrijwel elke woning. Het is een nieuwe soundbar die je nu bij MediaMarkt kunt kopen voor een aantrekkelijke prijs van slechts €189,-. Dit is maar liefst 17,8% korting op de oorspronkelijke prijs van €229,99,-. Deze aanbieding is daarom zeker de moeite waard. Met al deze voordelen kun jij binnenkort genieten van films of series alsof je er zelf bij bent. Bestel daarom snel de JBL Cinema SB170 via de website van MediaMarkt!
5.0
★★★★★
★★★★★
1 reviews (1)
€229.99 €189 Je bespaart €40.99

Hisense 55u7hq

De Hisense 55u7hq is een gloednieuwe smart-tv die jouw kijkervaring naar een hoger niveau zal tillen. Met zijn 55 inch QLED-scherm en 4K Ultra HD beeldscherpte geniet jij van haarscherp beeld en heldere, levendige kleuren. Ook heeft deze televisie een energieklasse G, wat betekent dat hij zuinig omgaat met energieverbruik. Je kunt eenvoudig verbinding maken met internet en gebruik maken van diverse apps en streaming diensten zoals Netflix, YouTube en Disney+. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde WiFi, Bluetooth en SmartTV functie. Nu tijdelijk in de aanbieding bij MediaMarkt voor slechts €555,- met een korting van maar liefst 20.6% ten opzichte van de originele prijs. Met een review score van 4.27 uit 11 beoordelingen, is het duidelijk dat de Hisense 55u7hq een uitstekende aankoop is voor iedereen die op zoek is naar een breed formaat scherm met uitstekende beeldkwaliteit.
4.3
★★★★★
★★★★★
11 reviews (11)
€699 €555 Je bespaart €144

Dyson V8 Absolute

De Dyson V8 Absolute is een steelstofzuiger die geschikt is voor harde vloeren, hoogpolig tapijt, houten vloeren en laagpolig tapijt. De stofzuiger heeft een krachtige motor die zorgt voor een optimale zuigkracht. Dankzij de verschillende accessoires is de stofzuiger ook geschikt voor het schoonmaken van hoge kasten, meubels en plafonds. Het apparaat is licht van gewicht en heeft een lange batterijduur van 40 minuten. Daarnaast is de stofzuiger gemakkelijk te legen en te reinigen. Deze aanbieding van MediaMarkt biedt een aantrekkelijke korting van 16,5% op de originele prijs. Met een review score van 4.26 en 34 review score count is deze stofzuiger een goede keuze voor een efficiënte en gemakkelijke reiniging.
4.3
★★★★★
★★★★★
34 reviews (34)
€399 €333 Je bespaart €66