De mooiste complete loungesets onder de 1000 euro

Jerrel

Een comfortabele loungeset is een must voor elke tuinliefhebber die van de zomer wil genieten. Het biedt de perfecte plek om te ontspannen, een boek te lezen of tijd door te brengen met vrienden en familie. Maar wie zegt dat je een fortuin moet uitgeven om jouw buitenruimte om te toveren tot een oase van rust? In deze blogpost delen we de beste deals voor complete loungesets die je voor minder dan €1000 kunt krijgen. Of je nu op zoek bent naar een moderne hoekbank, een luxe eetset of een modulaire oplossing, we hebben voor elk wat wils. Lees verder en ontdek de perfecte loungeset voor jouw tuin zonder een vermogen uit te geven.

Disclaimer: De prijzen van onderstaande aanbiedingen zijn vaak maar kort geldig. Klopt een prijs niet meer? Kijk dan hier voor alle actuele aanbiedingen die automatisch geüpdate worden.

Forza Barolo hoek loungeset 6-delig

Geniet van optimaal comfort op je terras met de Forza Barolo hoek loungeset! Deze 6-delige set bestaat uit een ruime hoekbank en een handige loungetafel. De zilveren kleur geeft een moderne touch aan je tuin en de kussens zijn heerlijk zacht zodat je urenlang kunt ontspannen. Bovendien is het materiaal slijtvast en weerbestendig, dus je kunt de loungeset prima buiten laten staan. Dankzij de scherpe aanbieding bij Kees Smit is deze prachtige loungeset nu extra voordelig geprijsd! Profiteer van 46,7% korting en haal deze Forza Barolo hoek loungeset in huis voor slechts €849,- in plaats van €1594,-. Twijfel niet langer en verrijk je tuin met deze elegante en comfortabele loungeset!
5.0
★★★★★
★★★★★
1 reviews (1)
€1594 €849 Je bespaart €745

Westminster dining loungeset - Extra luxe kussens - Links

De Westminster dining loungeset van Garden Impressions is een prachtige aanwinst voor je tuin of balkon. Het loungeset is aan de linkerkant te plaatsen en wordt geleverd met extra luxe kussens voor optimaal comfort. De set is gemaakt van hoogwaardige materialen en is hierdoor duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Met deze loungeset kun je heerlijk buiten genieten van het zomerweer terwijl je in alle comfort zit. De set is afgeprijsd naar slechts €995,-, wat een korting betekent van maar liefst 33,6% op de oorspronkelijke prijs! De loungeset is te koop bij Van der Garde en is beschikbaar in verschillende kleuren.
4.0
★★★★★
★★★★★
1 reviews (1)
€1499 €995 Je bespaart €504

tepro Tuinmeubelset Chill

De tepro Tuinmeubelset Chill is een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan jouw tuin. De vier stoelen en de tafel zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn daardoor weerbestendig en stevig. De grijze kleur geeft de set een moderne look en past bij elke tuin. De stoelen zijn voorzien van armleuningen en zitten erg comfortabel. De tafel heeft een gehard glazen blad en biedt genoeg ruimte voor hapjes en drankjes tijdens een zonnige middag. De set is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd inclusief alle benodigde accessoires. Lidl-shop biedt deze set nu aan voor slechts €499 in plaats van €699, wat neerkomt op een korting van 28,6%. Een geweldige deal voor een duurzame en stijlvolle tuinmeubelset. Haal de tepro Tuinmeubelset Chill snel in huis en geniet de hele zomer van heerlijke momenten in jouw tuin!
★★★★★
★★★★★
€699 €499 Je bespaart €200