Dit zijn de beste wasmachines onder de 500 euro (juli 2023)

Jerrel

Als je op zoek bent naar de beste wasmachines onder de 500 euro van juli 2023, dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een wasmachine, van het merk en model tot de prijs en specificaties. Daarom hebben we het harde werk voor je gedaan en een lijst samengesteld van de top 5 wasmachines die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook uitstekende prestaties leveren.

Bij het selecteren van deze wasmachines hebben we ons vooral gericht op de ervaringen van consumenten. Wie kan er immers beter beoordelen hoe goed een wasmachine presteert dan de mensen die hem dagelijks gebruiken? We hebben talloze reviews en beoordelingen bekeken om ervoor te zorgen dat de wasmachines die we aanbevelen niet alleen betaalbaar zijn, maar ook geliefd zijn bij hun gebruikers.

Van energie-efficiënte modellen tot machines met extra grote capaciteiten en handige functies, we hebben een breed scala aan opties om aan je behoeften te voldoen. Dus lees verder en ontdek welke wasmachine onder de 500 euro de beste keuze is voor jou.

Disclaimer: De prijzen van onderstaande aanbiedingen zijn vaak maar kort geldig. Klopt een prijs niet meer? Kijk dan hier voor alle actuele aanbiedingen die automatisch geüpdate worden.

Hoover HWP 48AMBC/1-S

De Hoover HWP 48AMBC/1-S is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een betaalbare maar kwalitatieve wasmachine. Met een indrukwekkende beoordeling van 4.55 van de 5 sterren en maar liefst 140 reviews, is dit apparaat zeer geliefd bij gebruikers. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kg, zodat je gemakkelijk grote hoeveelheden was kunt doen. Met een toerental van 1400 zorgt de machine ervoor dat je wasgoed perfect schoon en droog wordt. Bovendien biedt de HWP 48AMBC/1-S veel gebruiksgemak, zoals automatisch uitschakelen, bediening via een app, een kledingbeschermende trommel, een resttijdindicator, startuitstel, een stoomfunctie en de mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen. Deze geweldige wasmachine is nu verkrijgbaar bij onze partner Coolblue voor slechts €449, met een korting van 15.1%. Mis deze geweldige deal niet!
4.6
★★★★★
★★★★★
140 reviews (140)
€529 €449 Je bespaart €80

LG F4WM309SO wasmachine 9kg A 1400tpm Koolborstelloze motor

De LG F4WM309SO is een uitstekende wasmachine die zeker de moeite waard is om in overweging te nemen. Met een vulgewicht van 9 kg, energieklasse A en een toerental van 1400 tpm biedt deze machine optimale prestaties. De koolborstelloze motor zorgt voor een stille en efficiënte werking. Bovendien heeft de machine een aantal handige functies, zoals automatisch uitschakelen, een kledingbeschermende trommel, een resttijdindicator, startuitstel, een stoomfunctie en de mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen. Met een reviewscore van 4.5 en 14 beoordelingen, is het duidelijk dat gebruikers tevreden zijn over de prestaties van deze wasmachine. En het beste van alles is dat de prijs van de LG F4WM309SO onder de 500 euro ligt, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige wasmachine voor een betaalbare prijs.
4.5
★★★★★
★★★★★
14 reviews (14)
€549 €499 Je bespaart €50

Whirlpool FFSBE 7458 WE F - FreshCare+ Steam - 7kg Wasmachine

De Whirlpool FFSBE 7458 WE F - FreshCare+ Steam - 7kg Wasmachine is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een topkwaliteit wasmachine onder de 500 euro. Deze Whirlpool wasmachine heeft een indrukwekkend score van 4.6/5 op basis van 9 reviews. Met een vulgewicht van 7 kg en een toerental van 1400 of 1600 heb je voldoende ruimte en kracht om al je wasgoed gemakkelijk schoon te krijgen. Dankzij handige functies zoals de resttijdindicator, startuitstel, stoomfunctie en de mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen, is deze wasmachine ook nog eens super gebruiksvriendelijk. En het beste van alles is dat je deze Whirlpool wasmachine nu kunt kopen voor slechts €429,-, met een korting van 4.5%! Kortom, met de Whirlpool FFSBE 7458 WE F haal je een geweldige wasmachine in huis voor een zeer betaalbare prijs.
4.6
★★★★★
★★★★★
9 reviews (9)
€449 €429 Je bespaart €20

Whirlpool FFB 8469 BV BE

De Whirlpool FFB 8469 BV BE is één van de beste wasmachines onder de 500 euro die je momenteel kunt vinden. Met een indrukwekkende review score van 4.4 gebaseerd op 78 beoordelingen, weet je zeker dat je een topproduct in huis haalt. Deze Whirlpool wasmachine heeft energieklasse A en een vulgewicht van 8 kg, waardoor je grote hoeveelheden was in één keer kunt doen. Met toerentallen van 1400 en 1600 is je wasgoed in no time droog. Dankzij de vele gebruiksgemakfuncties, zoals automatisch uitschakelen, een kledingbeschermende trommel en een zelfreinigende wasmiddellade, is deze wasmachine gemakkelijk en efficiënt in gebruik. Voor de betaalbare prijs van 469 euro (dat is 11.3% korting!) bij onze partner Coolblue, is de Whirlpool FFB 8469 BV BE een geweldige keuze als je op zoek bent naar een kwaliteitswasmachine voor minder dan 500 euro.
4.4
★★★★★
★★★★★
78 reviews (78)
€529 €469 Je bespaart €60