MediaMarkt's Super Sale is van start! Dit zijn onze 5 favoriete aanbiedingen

Jerrel

De Super Sale bij MediaMarkt is weer van start gegaan, een hoogtepunt voor iedereen die op zoek is naar de beste deals op het gebied van elektronica. Van vandaag tot en met zondag 16 juli hebben we de handen ineengeslagen met MediaMarkt om een selectie te maken van de meest aantrekkelijke aanbiedingen, speciaal voor jou.

Maar hoe hebben we deze selectie gemaakt? We hebben eerst gekeken naar welke producten op dit moment het populairst zijn. Vervolgens hebben we deze lijst vergeleken met de prijzen van andere aanbieders. Hierdoor kunnen we garanderen dat MediaMarkt voor deze geselecteerde producten de laagste prijs biedt. Zo weet je zeker dat de aanbiedingen tijdens de Super Sale niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook daadwerkelijk de beste deal die je kunt krijgen.

Mis deze unieke kans niet om topproducten in huis te halen tegen onverslaanbare prijzen. Vergeet niet, deze Super Sale loopt tot en met zondag 16 juli, dus aarzel niet te lang en sla je slag!

In de volgende sectie nemen we je mee door onze top 5 favoriete aanbiedingen voor deze Super Sale. Elke deal bevat een zorgvuldig uitgekozen product dat niet alleen voldoet aan hoge kwaliteitsnormen, maar ook een prijs heeft die je nergens anders zult vinden. Laten we beginnen!

Disclaimer: De prijzen van onderstaande aanbiedingen zijn vaak maar kort geldig. Klopt een prijs niet meer? Kijk dan hier voor alle actuele aanbiedingen die automatisch geüpdate worden.

Samsung Qled 4k 65q64b (2022)

Profiteer nu van de MediaMarkt Super Sale en haal de Samsung Qled 4k 65q64b (2022) in huis voor een geweldige prijs! Met zijn 65 inch QLED-scherm en 4K Ultra HD beeldkwaliteit ben je verzekerd van een ongeëvenaarde kijkervaring. Dankzij de verversingssnelheid van 50 Hz geniet je van vloeiende beelden, zelfs bij snelle actiescènes. Daarnaast is deze tv voorzien van Smart-functionaliteit, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot je favoriete streamingdiensten en apps. Met een review score van 4.84 en maar liefst 73 beoordelingen, kun je erop vertrouwen dat dit een topkwaliteit televisie is. En het beste van alles? Je betaalt nu slechts €799 in plaats van €949, waardoor je maar liefst 15.8% korting ontvangt. Mis deze aanbieding niet en bestel de Samsung Qled 4k 65q64b (2022) vandaag nog bij MediaMarkt!
4.8
★★★★★
★★★★★
73 reviews (73)
€949 €799 Je bespaart €150

Samsung Galaxy Buds2 Zwart

Op zoek naar draadloze oordopjes met uitstekende geluidskwaliteit? Dan zijn de Samsung Galaxy Buds2 in het zwart perfect voor jou! Deze nieuwe oordopjes van Samsung zijn onderdeel van de Super Sale bij MediaMarkt en bieden vele voordelen. Met een review score van 4.62 uit 5 en meer dan 200 positieve reviews, ben je verzekerd van tevreden gebruikers. Daarnaast profiteer je nu van een korting van 20.2% waardoor de prijs slechts € 79,- is in plaats van € 99,-. Geniet van ultieme vrijheid en kristalhelder geluid met de Samsung Galaxy Buds2 tijdens je dagelijkse activiteiten.
4.6
★★★★★
★★★★★
207 reviews (207)
€99 €79 Je bespaart €20

Imou Rex 4mp

De IMOU Rex 4mp is een gloednieuwe beveiligingscamera die je huis of kantoor beschermt. Met een resolutie van 4 megapixels geeft de camera heldere en scherpe beelden, zodat je geen enkel detail mist. Dankzij de infrarood nachtvisie is de camera ook 's nachts effectief en kan hij tot 30 meter ver kijken. Met de handige IMOU-app kun je de beelden live bekijken en opnemen, waar je ook bent. De IMOU Rex 4mp is nu onderdeel van de MediaMarkt Super Sale en is verkrijgbaar voor slechts 49,99 euro, met een korting van maar liefst 23% op de oorspronkelijke prijs van 64,95 euro. Dit is een geweldige deal voor een hoogwaardige beveiligingscamera. Wees er snel bij, want de aanbieding is slechts tijdelijk geldig. Bescherm je eigendommen en geniet van gemoedsrust met de IMOU Rex 4mp.
3.0
★★★★★
★★★★★
1 reviews (1)
€64.95 €49.99 Je bespaart €14.96

BEKO WTV8814MMC1 SteamCure Wasmachine

De BEKO WTV8814MMC1 SteamCure Wasmachine is een essentieel apparaat in elke huishouden. Met een vulgewicht van 8 kg is deze wasmachine perfect voor huishoudens van elke grootte. Met de handige bediening via de app kun je de wasmachine eenvoudig op afstand bedienen en de resttijdindicator geeft je een duidelijk beeld van hoelang het nog duurt voordat je kleding schoon is. De stoomfunctie zorgt ervoor dat je kleding grondig wordt gereinigd en fris ruikt. Met een energieklasse C is deze wasmachine energiezuinig en bespaart het je geld op de energierekening. MediaMarkt biedt deze wasmachine nu aan tijdens hun Super Sale voor slechts €387 in plaats van €449, een korting van 13.8%. Met een gemiddelde score van 4.23 op basis van 153 beoordelingen, kun je er zeker van zijn dat je een kwaliteitsproduct koopt.
4.2
★★★★★
★★★★★
153 reviews (153)
€449 €387 Je bespaart €62

Dyson V15 Detect Absolute

Profiteer van de Super Sale bij MediaMarkt en haal de Dyson V15 Detect Absolute in huis! Deze gloednieuwe steelstofzuiger van DYSON is voorzien van geavanceerde technologieën die zorgen voor een grondige en efficiënte reiniging. Met de V15 Detect Absolute hoef je je geen zorgen meer te maken over verborgen stof en vuil, dankzij de laser en sensor die alles opsporen. Met een review score van 4.52 en maar liefst 291 beoordelingen weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Het originele prijskaartje van €799 is flink gedaald naar slechts €649, wat neerkomt op een korting van 18.8%. Dit maakt de aanbieding nog aantrekkelijker. De Dyson V15 Detect Absolute is de perfecte aanwinst voor een schone woning. Maak gebruik van deze aanbieding en ervaar het gemak en de kracht van deze geavanceerde steelstofzuiger!
4.5
★★★★★
★★★★★
291 reviews (291)
€799 €649 Je bespaart €150