Ontdek de beste Drogisterijdeals op Bol.com van deze week

Jerrel

Op zoek naar de beste drogisterijdeals van deze week? Wij hebben het harde werk al voor je gedaan. Deze blogpost zet de vijf meest populaire aanbiedingen op Bol.com in de spotlight. Of je nu zorgt voor je gezondheid, je uiterlijk wilt verbeteren of jezelf een beetje wilt verwennen, er is iets voor iedereen. Deze deals bieden niet alleen geweldige producten, maar ook geweldige besparingen. Lees verder en ontdek de must-have items die dit moment hot zijn!

Disclaimer: De prijzen van onderstaande aanbiedingen zijn vaak maar kort geldig. Klopt een prijs niet meer? Kijk dan hier voor alle actuele aanbiedingen die automatisch geüpdate worden.

Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid - SPF 50 - Zonnebrand voor het gezicht - 50ml

Bescherm je gevoelige huid optimaal tegen de zon met de Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid - SPF 50. Deze zonnebrand is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en beschermt je huid tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Dankzij de hydraterende en kalmerende werking van de crème voelt je huid na het aanbrengen zijdezacht aan. De zonnebrand is geschikt voor dagelijks gebruik en ideaal voor de gevoelige huidtypes. Bovendien is de zonnebrand niet comedogeen, waardoor het de poriën niet verstopt. De 50 ml tube is erg handig voor onderweg en dankzij de aanbieding voor slechts €12,50 bij Bol.com, haal je deze topproduct tegen een scherpe prijs in huis. Mis deze 50% korting niet en bescherm je huid deze zomer optimaal tegen de zon met Biodermal!
4.5
★★★★★
★★★★★
173 reviews (173)
€24.99 €12.5 Je bespaart €12.49

Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defense HX9044/17 - Opzetborstel - 4 stuks

De Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defense HX9044/17 opzetborstels zijn een slimme investering in je mondgezondheid. De borstels zijn ontworpen om het beste uit je Philips Sonicare tandenborstel te halen en vormen een perfecte aanvulling op je dagelijkse mondverzorging. Met de innovatieve Precision cleaning technologie verwijderen deze borstels tot wel 10 keer meer tandplak dan handmatig poetsen. Bovendien zijn ze geschikt voor gevoelige tanden en tandvlees en zorgen ze voor een grondige reiniging van je gebit. Met deze aanbieding bespaar je maar liefst 25% op de oorspronkelijke prijs, waardoor je niet alleen goed voor je mondgezondheid zorgt, maar ook nog eens geld bespaart. Bestel nu de Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defense HX9044/17 opzetborstels bij Bol.com en geniet van een stralend schoon gebit!
4.6
★★★★★
★★★★★
52 reviews (52)
€39.99 €30 Je bespaart €9.99

Pampers Sensitive Billendoekjes - 1200 doekjes

Als ouder wil je alleen het beste voor je kleintje, ook als het aankomt op hygiëne. Daarom zijn de Pampers Sensitive Billendoekjes een absolute must-have voor jonge ouders. Met deze doekjes reinig je de billetjes van je baby op effectieve en milde wijze. De doekjes zijn dermatologisch getest en vrij van parfum en alcohol, dus geen gedoe met irritatie of rode billetjes. Met de aanbieding bij Bol.com waarbij je maar liefst 48% korting krijgt op 1200 doekjes, betaal je nu slechts €31.09 in plaats van €59.79. Met deze flinke besparing bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook nog eens goed voorbereid op alle luierwissels die komen gaan. Met een review score van 4.5 en 298 beoordelingen kan je er zeker van zijn dat je een top product in huis haalt!
4.5
★★★★★
★★★★★
298 reviews (298)
€59.79 €31.09 Je bespaart €28.7

Garnier Ambre Solaire Self Tan Zelfbruiner Mousse - 200ml

Garnier Ambre Solaire Self Tan Zelfbruiner Mousse - 200ml is de perfecte oplossing voor diegenen die willen genieten van een natuurlijke en langdurige bruine teint. Deze zelfbruiner mousse is gemakkelijk aan te brengen en bevat een actieve ingrediënt die zich aanpast aan uw huidtint en zo een geleidelijke gloed biedt. Dit product is geschikt voor alle huidtypes en kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden aangebracht. Voorzien van een heerlijke geur en een niet-plakkerige formule, is deze zelfbruinende mousse een must-have voor iedereen die op zoek is naar een prachtige zongebruinde teint. Deze aanbieding biedt u 50% korting tegenover de oorspronkelijke kostprijs van €21.99 en kunt u dit product nu voor slechts €11 aanschaffen bij onze partner Bol.com. Wees er snel bij voordat deze aanbieding verloopt!
4.1
★★★★★
★★★★★
55 reviews (55)
€21.99 €11 Je bespaart €10.99