Onweerstaanbiedingen: Een selectie uit de beste koopjes bij Coolblue

Jerrel

Wie houdt er niet van een goede deal? Vooral als het gaat om de nieuwste technologische snufjes en onmisbare gadgets. Bij Coolblue hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van de allerbeste aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. Van de nieuwste iPhone tot het beste in huisbeveiliging, van kraakheldere oordopjes tot krachtige wasmachines, en niet te vergeten, oplossingen voor een haarvrije toekomst. In deze blog nemen we je mee langs enkele van de beste deals die momenteel te verkrijgen zijn bij Coolblue. Lees snel verder en ontdek hoe je kwaliteit kunt scoren voor een fractie van de prijs! Deze Onweerstaanbiedingen lopen van maandag 25 september tot en met zondag 8 oktober.

Disclaimer: De prijzen van onderstaande aanbiedingen zijn vaak maar kort geldig. Klopt een prijs niet meer? Kijk dan hier voor alle actuele aanbiedingen die automatisch geüpdate worden.

Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black

Met de Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black geniet je van alle luxe en innovatieve functies die Apple te bieden heeft. Deze scherp afgeprijste iPhone uit september 2022 is voorzien van een ruime opslagcapaciteit van 128GB, waardoor je al je foto's, video's en apps moeiteloos kunt opslaan. De krachtige A16 Bionic-chip zorgt ervoor dat al je apps soepel en snel werken. Dankzij het grote Super Retina XDR-display geniet je van haarscherpe beelden en levendige kleuren. Met een review score van 4.7 uit 118 reviews weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Profiteer nu van een korting van 6.6% bij Coolblue en betaal slechts €1129 in plaats van €1209. Wanneer je je oude telefoon inlevert bij Coolblue, kun je nog eens profiteren van €60 extra korting. Let op: Het inruilen van je oude of huidige apparaat kan alleen in de winkel.
4.7
★★★★★
★★★★★
118 reviews (118)
€1209 €1129 Je bespaart €80

EufyCam 3 Duo Pack + HomeBase 3

De EufyCam 3 Duo Pack + HomeBase 3 is de perfecte oplossing voor het beveiligen van jouw huis. Met dit pakket krijg je twee draadloze beveiligingscamera's en een bijbehorende HomeBase 3, waarmee je eenvoudig controle hebt over je beveiligingssysteem. De camera's hebben een hoge resolutie en bieden heldere beelden, zodat je altijd kunt zien wat er zich voor je huis afspeelt. De HomeBase 3 fungeert als centrale hub en slaat de beelden veilig op, zodat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken. Met de EufyCam 3 kun je ook eenvoudig meldingen ontvangen op je smartphone wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Deze aanbieding van Coolblue is een echte topper, met een korting van 18.2%. Profiteer nu van deze geweldige deal en zorg dat je huis goed beveiligd is!
4.6
★★★★★
★★★★★
68 reviews (68)
€549 €449 Je bespaart €100

Samsung Galaxy Buds 2 Pro Zwart

Ben je op zoek naar draadloze oordopjes van topkwaliteit? Dan zijn de Samsung Galaxy Buds 2 Pro Zwart de perfecte keuze voor jou! Deze nieuwe oordopjes van Samsung bieden een uitzonderlijk geluid en een comfortabele pasvorm. Met een beoordeling van 4.5 uit 5 sterren door 95 gebruikers, weet je zeker dat je een hoogwaardig product in handen krijgt. De Samsung Galaxy Buds 2 Pro Zwart zijn voorzien van geavanceerde functies zoals Active Noise Cancelling, om je volledig onder te dompelen in je muziek. Daarnaast hebben ze een lange batterijduur van wel 6 uur en kun je ze eenvoudig opladen via het bijgeleverde draadloze oplaadstation. Bij Coolblue profiteer je nu van een geweldige aanbieding, waarbij de Samsung Galaxy Buds 2 Pro Zwart verkrijgbaar zijn voor slechts €149 in plaats van de originele prijs van €229. Dat betekent een korting van maar liefst 34.9%! Wacht niet langer en geniet van het gemak en de kwaliteit van de Samsung Galaxy Buds 2 Pro Zwart. Bestel ze vandaag nog en ervaar het zelf!
4.5
★★★★★
★★★★★
95 reviews (95)
€229 €149 Je bespaart €80

Samsung WW90T534AAW Autodose

De Samsung WW90T534AAW Autodose is een nieuwe wasmachine van Samsung met een hoogwaardige kwaliteit en uitstekende prestaties. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kg, wat ideaal is voor grote gezinnen. Met een toerental van 1400 zorgt deze wasmachine ervoor dat je kleding grondig gereinigd wordt. Wat deze wasmachine echt bijzonder maakt, is de automatische wasmiddeldosering. Hierdoor hoef je niet langer zelf wasmiddel toe te voegen bij elke wasbeurt, maar regelt de Autodose-functie dit automatisch. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Bovendien heeft de Samsung WW90T534AAW Autodose een zelfreinigende wasmiddellade, waardoor je geen last hebt van aangekoekte wasmiddelresten. Naast het gebruiksgemak biedt deze wasmachine nog meer voordelen. De innovatieve stoomfunctie zorgt ervoor dat je kleding niet alleen schoon, maar ook hygiënisch wordt gewassen. De kledingbeschermende trommel zorgt er bovendien voor dat je kleding tijdens het wassen niet beschadigd raakt. De Samsung WW90T534AAW Autodose is momenteel verkrijgbaar voor een gereduceerde prijs van slechts 599 euro bij Coolblue. Dit betekent een korting van maar liefst 14.3% ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van 699 euro. Met een review score van 4.5 en meer dan 600 beoordelingen, kun je er zeker van zijn dat je een kwalitatief hoogwaardig product koopt. Mis deze aanbieding niet!
4.5
★★★★★
★★★★★
639 reviews (639)
€699 €599 Je bespaart €100

Philips Lumea IPL 8000 Series BRI947/00

De Philips Lumea IPL 8000-serie BRI947/00 is dé oplossing voor langdurige haarverwijdering. Met Intense Pulsed Light (IPL) technologie kun je gemakkelijk en effectief ongewenste haargroei aanpakken. Deze nieuwe uitvoering van Philips is uitgevoerd in een elegant design en heeft een verbeterde levensduur van maar liefst 20 jaar. Profiteer nu van een korting van 34,7% op de originele prijs, waardoor je slechts €359 betaalt bij Coolblue. Mis deze geweldige aanbieding niet en geniet van een zijdezachte en haarvrije huid!
4.5
★★★★★
★★★★★
14 reviews (14)
€549.99 €359 Je bespaart €190.99