Alle actuele Elektrisch skateboard aanbiedingen met de hoogste kortingen voor jou geselecteerd (2 aanbiedingen)

Je ziet ze steeds vaker: elektrische skateboards. En dat is logisch, want je kunt met zo’n skateboard met weinig inspanning langere afstanden afleggen. Vooral onder jongeren zijn dergelijke skate- en longboards populair, maar in veel landen zijn ze in opkomst als handig hulpmiddel om van A naar B te reizen. Met een topsnelheid van wel 40 kilometer per uur vormen ze daar al flinke concurrentie voor het openbaar vervoer en de fiets. Overweeg je zelf ook zo’n aanschaf? Bekijk hier dan direct alle aanbiedingen. Door de toevoeging van een elektrische motor vallen deze boards onder een wat hoger budget dan standaard skateboards. Daarom is het echt de moeite waard om acties en kortingen in de gaten te houden. Om jou zoekwerk te besparen houden wij alle aanbiedingen voor je bij op deze pagina. Zo heb je binnen no-time je nieuwe elektrisch skateboard in huis!

Elektrisch skateboard aanbiedingen
Aanbiedingen laden..
Bol.com aanbieding
Bol.com Cool&Fun Mini Elektrisch Skateboard | Mini Longboard | Met Afstandsbediening | Paars aanbieding
★★★★★
★★★★★
0 reviews
€129,99
€99,99 Je bespaart €30,00
Bol.com aanbieding
Bol.com Skatey Skateboard 2800 Lithium Elektrisch 90 Cm Hout Bruin aanbieding
★★★★★
★★★★★
0 reviews
€581,09
€526,59 Je bespaart €54,50

Jouw elektrisch skateboard goedkoop aanschaffen

Maar hoe kies je nu het elektrisch skateboard dat het beste bij jou past? Er zijn een aantal dingen waarop je kunt letten als je de aanbiedingen op deze pagina bekijkt. Het belangrijkste onderdeel van het elektrische board is de motor, want daarmee onderscheidt het zich van de standaard skateboards. Doorgaans kun je kiezen uit twee type motoren. De belt motor is een motor die een riem aandrijft, die ervoor zorgt dat het wiel gaat draaien. De hub motor zit ingebouwd in het wiel en deze werkt dus zonder riem. Bij beide soorten motoren kun je kiezen uit dual drive en single drive. Dual drive levert de krachtigste prestaties. Wanneer snelheid jouw ding is, is dit type motor daarom een goede keuze. Bij sommige skateboards kun je de snelheid onderweg aanpassen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Zo ervaar je de ultieme vrijheid! Ook de hoeveelheid geluid die het board maakt wordt trouwens beïnvloed door de motor. De belt motor maakt door de riem meer geluid dan een hub motor. Welke type motor jij kiest hangt af van je persoonlijke voorkeur en het doel van aanschaf. Geluidloos onderweg, of zorgen dat je opvalt: het kan allemaal!

Aanbiedingen beste elektrisch skateboard

Je wilt niet alleen het beste elektrisch skateboard, maar natuurlijk ook de beste prijs. Voor grote merken, zoals de skateboards van Koowheel, vind je hier daarom altijd de beste aanbiedingen. Twijfel je nog tussen een gewoon skateboard en een skateboard met motor? Bedenk dan dat je een elektrisch skateboard ook kunt gebruiken met de motor uit. Op deze manier kun je genieten van de snelheid die de motor geeft en toch ook al je board tricks laten zien. De veelzijdigheid van dit item is een belangrijk pluspunt! Houd hier alle kortingen en cashbackacties in de gaten en scoor jouw elektrisch skateboard direct voor de laagste prijs.

Top 10 Elektrisch skateboard aanbiedingen

1
Bol.com Skatey Skateboard 2800 Lithium Elektrisch 90 Cm Hout Bruin €581,09
€526,59
Je bespaart €54,50
2
Bol.com Cool&Fun Mini Elektrisch Skateboard | Mini Longboard | Met Afstandsbediening | Paars €129,99
€99,99
Je bespaart €30,00