Gameconsole aanbiedingen

(14 aanbiedingen)
Op Actuele-Aanbiedingen.nl brengen we de actuele gameconsole aanbiedingen van verschillende websites in kaart. Op dit moment scannen we de aanbiedingen voor de PlayStation 4 (Slim en Pro), Xbox One (S en X) en Nintendo Switch. Ook hebben we de PlayStation 5 en de Xbox Series X / S toegevoegd. Actuele aanbiedingen worden iedere dag automatisch toegevoegd, en aanbiedingen die zijn verlopen worden iedere dag ook weer automatisch verwijderd. Oftewel, je hebt altijd een up-to-date aanbod van alle aanbiedingen! Ben je niet zozeer op zoek naar aanbieding, maar gewoon de laagste prijs? Naast de actuele aanbiedingen geven we ook aan wat de goedkoopste console op dat moment is.

Laatst geupdate: vandaag (2 december 2021) om 13:56

Gameconsole aanbiedingen

Populaire Gameconsole aanbiedingen

Unbound-VR-(Demo model) ThirdEye Gen X2-aanbieding
(Demo model) ThirdEye Gen X2
€ 3379,00  2994,75
Je bespaart: €384,25
Aanbieding bekijken >
Unbound-VR-(Demo model) Magic Leap 1-aanbieding
(Demo model) Magic Leap 1
€ 3019,00  2843,50
Je bespaart: €175,50
Aanbieding bekijken >
Amazon.nl-Strike Pack Eliminator Mod Pack (Xbox One)-aanbieding
Strike Pack Eliminator Mod Pack (Xbox One)
€ 69,99  54,90
Je bespaart: €15,09
Aanbieding bekijken >
Unbound-VR-(Tweedekans) HP Reverb G2 Omnicept Edition-aanbieding
(Tweedekans) HP Reverb G2 Omnicept Edition
€ 1249,00  1119,25
Je bespaart: €129,75
Aanbieding bekijken >
Coolblue-Xbox Series S + SteelSeries Arctis 9x Gaming Headset-aanbieding
Xbox Series S + SteelSeries Arctis 9x Gaming Headset
€ 494,00  469,00
Je bespaart: €25,00
Aanbieding bekijken >
Bol.com-HTC Vive Cosmos Elite-aanbieding
HTC Vive Cosmos Elite
★★★★★
★★★★★
(1 review)
€ 1749,00  1649,00
Je bespaart: €100,00
Aanbieding bekijken >
Unbound-VR-(Tweedekans) DPVR P1-aanbieding
(Tweedekans) DPVR P1
€ 229,00  174,00
Je bespaart: €55,00
Aanbieding bekijken >
Unbound-VR-(Tweedekans) HTC VIVE Focus Plus-aanbieding
(Tweedekans) HTC VIVE Focus Plus
€ 1029,00  689,70
Je bespaart: €339,30
Aanbieding bekijken >
Unbound-VR-(Tweedekans) Pico Neo 2-aanbieding
(Tweedekans) Pico Neo 2
€ 665,50  471,90
Je bespaart: €193,60
Aanbieding bekijken >
Nedgame-Nintendo Switch - Red/Blue + Ring Fit Adventure Bundle-aanbieding
Nintendo Switch - Red/Blue + Ring Fit Adventure Bundle
€ 399,00  368,00
Je bespaart: €31,00
Aanbieding bekijken >
Amazon.nl-Nintendo Switch Console, Grijs (Nintendo Switch)-aanbieding
Nintendo Switch Console, Grijs (Nintendo Switch)
★★★★★
★★★★★
(7380 reviews)
€ 329,99  286,00
Je bespaart: €43,99
Aanbieding bekijken >
Alternate-HTC Vive Pro (Complete Edition) vr-bril-aanbieding
HTC Vive Pro (Complete Edition) vr-bril
★★★★★
★★★★★
(2 reviews)
€ 1399,00  1199,00
Je bespaart: €200,00
Aanbieding bekijken >
Amazon.nl-Nintendo Switch Console, Rood/Blauw (Nintendo Switch)-aanbieding
Nintendo Switch Console, Rood/Blauw (Nintendo Switch)
★★★★★
★★★★★
(16854 reviews)
€ 294,99  286,00
Je bespaart: €8,99
Aanbieding bekijken >
Nedgame-Nintendo Switch (2019 upgrade) - Grey-aanbieding
Nintendo Switch (2019 upgrade) - Grey
€ 329,00  298,00
Je bespaart: €31,00
Aanbieding bekijken >

Over ons: Actuele-Aanbiedingen.nl

Je vraagt misschien af wie we zijn en wat we doen. Terechte vraag, want we zijn geen dertien-in-een-dozijn website. Laten we beginnen bij het begin. Zoals onze naam doet vermoeden, brengen we de actuele aanbiedingen van gameconsoles in kaart. Iedere dag kijken we, of beter gezegd onze systemen, naar de gameconsoles die worden aangeboden door de grote Nederlandse websites zoals Coolblue, bol.com en Mediamarkt. Maar ook van websites waar je misschien niet zo snel aan dacht bij het kopen van een spelcomputer, zoals Alternate of Wehkamp.

Onze systemen, of eigenlijk onze algoritmes, kijken altijd eerst naar de aanbiedingen: dat is onze belofte naar jou toe. Maar je kan je voorstellen dat er niet altijd een aanbieding is. Vaak stunten alle shops tegelijk met hun prijzen (zoals met Black Friday, Sinterklaas of Kerst), en zijn er onderling nog steeds grote verschillen. Daarom kijken we ook altijd naar de laagste prijs van een gameconsole: onze tweede belofte naar jou toe. We kijken hoe je geld kan besparen dat je bijvoorbeeld beter kan besteden aan games of een extra controller. Wie toch liever wil wachten op een echte aanbieding, kan ook zijn e-mailadres achter laten. We houden je dan op de hoogte als er een aanbieding verschijnt.

Wil je iemand een Xbox OnePlayStation 4 of Nintendo Switch cadeau doen? Die persoon heeft maar geluk met jou! Maar inmiddels zijn er veel versies van de Xbox One en PlayStation 4 beschikbaar (Nintendo Switch heeft voorlopig nog maar één versie). Aangezien we niet verwachten dat iedereen alle ins-en-outs kent van alle consoles, geven we ook wat informatie. Zo vertellen we ook op iedere pagina wat de verschillende versies en belangrijkste verschillen zijn.

Onze visie is dat we gaming een stuk goedkoper willen maken voor iedereen. Onze queste begint bij een actueel aanbod van gameconsoles in kaart brengen. En dat lukt ons aardig, al zeggen we het zelf. Naast de actuele aanbiedingen brengen we per product (of EAN-code) ook de laagste prijs van alle aanbieders in kaart. Zo betaal je nooit teveel, als je een gameconsole gaat kopen.

Oftewel: we zijn een hele specifieke mini-Google, waarbij we echt alleen de prijzen in kaart brengen van de PlayStation 4 Slim en Pro, de Xbox One S en X en de Nintendo Switch. Om dat te bouwen zijn we hard aan het werk gegaan, en op het up-and-running te houden kost het ons ook tijd en geld. We hebben bewust gekozen om de website niet vol te gooien met advertenties, omdat we dat zelf ook flink irritant vinden. Daarentegen is het natuurlijk super-waardevol om, als je op zoek bent naar een aanbieding, de laagste prijs van de console te zien.

Black Friday 2020 aanbiedingen

Black Friday is een van de beste dagen van het jaar om aanbiedingen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 of Xbox One te scoren. Traditioneel stunten retailers rond deze tijd met absurde kortingen. Wie vooruit blikt op de decembermaanden en een leuk cadeau wilt geven, kan dan ook beter op Black Friday (november) al zijn slag slaan. Natuurlijk houden we ook op deze dag alle aanbiedingen in de gaten. Onze tools checken automatisch alle prijzen, zodat je altijd de goedkoopste deal scoort.

Aanbiedingen voor controllers

Naast actuele aanbiedingen voor consoles brengen we  ook de deals voor controllers in kaart. Dit betekent dat onze algoritmes iedere dag alle grote websites van Nederland afspeuren naar aanbiedingen voor de Xbox One controller, DualShock 4 controller en Joy-Con van de Nintendo Switch. Soms komt het voor dat een week geen of nauwelijks aanbiedingen zijn – bijvoorbeeld als Black Friday net achter de rug is en alle aanbieders weer moeten herstellen van hoge kortingen. In dat geval hebben we ook de laagste prijzen voor je in kaart gebracht. Wel zo handig!

Aanbiedingen voor VR-brillen

Aangezien we veel positieve reacties hebben gekregen over de manier waarop we de prijzen van consoles transparant maken, hebben we ook een extra stap gezet richting virtual reality brillen. We brengen o.a. de aanbiedingen van de Oculus Rift, HTC Vive en PlayStation VR Megapack in kaart. Sta je op het punt om een VB-bril kopen? Check dan onze speciale pagina met de goedkoopste prijzen.

Hebben jullie ook aanbiedingen uit de folder?

Op dit moment scannen we alleen de website van de volgende aanbieders: Coolblue, Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, Intertoys, Otto, Amazon.nl, Alternate, BCC, Blokker en Nedgame. Wanneer deze partijen een aanbieding hebben, staat deze altijd zowel in de folder als online. De voorraad is online vaak groter, wat online bestellen vaak de meest aantrekkelijke optie maakt. De grote websites hebben bovendien snelle levertijden, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je bestelling:

 • Coolblue: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
 • Bol.com: Afhankelijk van product
 • Mediamarkt: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
 • Wehkamp: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
 • Intertoys: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
 • Otto: Afhankelijk van product
 • Amazon.nl: Afhankelijk van product
 • Alternate: Afhankelijk van product
 • BCC: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
 • Blokker: Afhankelijk van product
 • Nedgame: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
×