Skottelbraai aanbiedingen

(4 aanbiedingen)

De skottelbraai komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. De boeren plaatste, in een open veld, een oude ploegschaar (‘Skottelskaar’) boven het vuur om eten te kunnen bereiden. Hier is de basis gelegd voor het ontstaan van de huidige skottelbraai. Het bereiden van lekker eten in de open lucht, wordt ook wel “braaien” genoemd, braaien is een gezellig samenzijn. Het merk Cadac levert vandaag de dag de moderne variant van de skottelbraai, deze is nog steeds razend populair. De skottelbraai is een veelzijdige en draagbaar kooktoestel. Dankzij de skottelbraai bereid je snel en gemakkelijk een smakelijke en gezonde maaltijd.

Laatst geupdate: vandaag (22 januari 2022) om 05:19

Skottelbraai aanbiedingen
Aanbiedingen ophalen..
Aanbiedingen ophalen..
FonQ Campingaz Party Grill 400 CV Gascartouche aanbieding
Campingaz Party Grill 400 CV Gascartouche
★★★★★
★★★★★
(6 reviews)
€139,99  97,45
Je bespaart: €42,54
Bekijk aanbieding
Bol.com Accente Outdoor Gas BBQ - ø 45 cm- Inclusief Grillplaat & Gasslang - Zwart aanbieding
Accente Outdoor Gas BBQ - ø 45 cm- Inclusief Grillplaat & Gasslang - Zwart
★★★★★
★★★★★
(3 reviews)
€199,00  131,40
Je bespaart: €67,60
Bekijk aanbieding
FonQ Campingaz Party Grill CV Ø 32 cm aanbieding
Campingaz Party Grill CV Ø 32 cm
★★★★★
★★★★★
(5 reviews)
€74,99  59,90
Je bespaart: €15,09
Bekijk aanbieding
FonQ Cadac Grillo Chef Skottelbraai BBQ/Dome aanbieding
Cadac Grillo Chef Skottelbraai BBQ/Dome
★★★★★
★★★★★
(7 reviews)
€209,00  188,10
Je bespaart: €20,90
Bekijk aanbieding
 

Wat kost een Skottelbraai gemiddeld?

Een Skottelbraai zonder korting kost gemiddeld € 155,75. Gelukkig zijn er regelmatig aanbiedingen, waardoor de prijs van een Skottelbraai lager kan uitvallen. Zo zijn er momenteel 4 aanbiedingen met een gemiddelde korting van € 36,53. Met een aanbieding kost een Skottelbraai gemiddeld € 119,21.

Bekijk alle Skottelbraai aanbiedingen >

Wat is de goedkoopste Skottelbraai?

De goedkoopste Skottelbraai is de Campingaz Party Grill CV Ø 32 cm. Deze aanbieding is € 59,31 goedkoper dan de gemiddelde prijs van een Skottelbraai. De Campingaz Party Grill CV Ø 32 cm is voor € 59,90 te vinden bij FonQ.

Bekijk alle Skottelbraai aanbiedingen >

Welke Skottelbraai heeft de hoogste korting?

De hoogste korting voor een Skottelbraai in procenten is momenteel 34% voor de Accente Outdoor Gas BBQ - ø 45 cm- Inclusief Grillplaat & Gasslang - Zwart. Deze aanbieding is te vinden bij Bol.com en kost € 131,40 in plaats van € 199,00. De hoogste korting voor een Skottelbraai in euro’s is € 67,60 voor de Accente Outdoor Gas BBQ - ø 45 cm- Inclusief Grillplaat & Gasslang - Zwart. Deze aanbieding wordt aangeboden door Bol.com en kost € 131,40 in plaats van € 199,00.

Bekijk alle Skottelbraai aanbiedingen >

Wat is de beste Skottelbraai aanbieding?

De beste aanbieding voor een Skottelbraai is de Campingaz Party Grill 400 CV Gascartouche. Deze aanbieding heeft een prijs van € 97,45 en is momenteel in de aanbieding met een korting van 30.40%. Je bespaart hierdoor € 42,54. De Campingaz Party Grill 400 CV Gascartouche wordt bij FonQ beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 5.00 uit 5.00 en is erg populair in 2022.

Bekijk alle Skottelbraai aanbiedingen >

Waar vind je momenteel Skottelbraai aanbiedingen?

Momenteel vind je aanbiedingen bij:

  • Bol.com
  • FonQ

Bekijk alle Skottelbraai aanbiedingen >

Skottelbraai pan aanbiedingen

De skottelbraai is een grote, geëmailleerde wok, deze wok heeft een diameter van 49cm. De skottelbraai zorgt ervoor dat je perfect, allerlei gerechten in de buitenlucht kunt bereiden. Deze skottelbraai van Cadac is bovendien regelmatig in de aanbieding. Met kortingen die op kunnen lopen zet je een goede stap richting het koken van de allerlekkerste gerechten; van pannenkoeken en eieren tot worstjes en roerbakgroenten of andere soorten vlees en vis. De skottelbraai wordt geleverd met een pandrager, perfect om een pasta in te kunnen koken

Aanbiedingen skottelbraai compleet

Een skottelbraai weegt slechts 6kg, waardoor hij makkelijk is mee te nemen. Het onderstel kan dankzij het aluminium gemakkelijk worden losgeschroefd. Het warm houden van een deel van het eten, kan aan de buitenkant van de skottelbraai. Aan de buitenkant bevinden zich zogenaamde voedselscheiders. Met bovenstaande aanbiedingen kan je een mooie korting scoren op deze skottelbraai, waarmee je gemakkelijk allerlei maaltijden kunt klaarmaken.

Gemiddelde beoordeling
van alle Skottelbraai aanbiedingen
4.63 / 5
★★★★★
★★★★★
(21 reviews)
×